Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Πρόσκρουση του πλοίου «Μυτιλήνη» στο λιμάνι του Αγ. Κήρυκου
ikteo limnou
Πρόσκρουση του πλοίου «Μυτιλήνη» στο λιμάνι του Αγ. Κήρυκου
09.01.2013 | 12:54

Πρόσκρουση του πλοίου «Μυτιλήνη» στο λιμάνι του Αγ. Κήρυκου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε εισροή υδάτων, από την πρόσκρουση του επιβατηγού οχηματαγωγού-πλοίου Μυτιλήνη το βράδυ της Τρίτης, στο λιμάνι στον Αγ.Κήρυκο, όπου έπνεαν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι έως 8 μποφόρ.

Από την πρόσκρουση του ''Μυτιλήνη'', στρέβλωσε το εξωτερικό πρυμναίο ζωνάρι πάνω από την ίσαλο γραμμή, ενώ ο πλοίαρχος αφού ενημέρωσε το λιμεναρχείο ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για το πλοίο και ότι δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στο λιμάνι, λόγω των ισχυρών ανέμων, αναχώρησε για τη Σύρο με 341 επιβάτες.

 

Το πλοίο που πραγματοποιούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Βαθύ, Καρλόβασι, Φούρνους, Αγ.Κήρυκο, Εύδηλο, Σύρο, Πειραιά, έχει φτάσει ήδη στο λιμάνι της Σύρου και αφού επιθεωρήθηκε από το τοπικό κλιμάκιο επιθεωρητών του λιμεναρχείου Σύρου, αλλά και το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα και αναμένεται να αναχωρήσει για τον Πειραιά.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018