Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Μυτιλήνη: Παραμένουν άταφα τα πτώματα 14 αλλοδαπών του ναυαγίου της Θερμης!

banner roots

Μυτιλήνη: Παραμένουν άταφα τα πτώματα 14 αλλοδαπών του ναυαγίου της Θερμης!
03.01.2013 | 14:50

Μυτιλήνη: Παραμένουν άταφα τα πτώματα 14 αλλοδαπών του ναυαγίου της Θερμης!

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν από καταγγελίες συγγενών παιδιών που νοσηλεύονται στον παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Σύμφωνα με αυτές μία αφόρητη δυσοσμία διαχέεται γύρω από το χώρο του νεκροτομείου...

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, διαπιστώθηκε ότι στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου, όντως αναδύεται μία περίεργη δυσοσμία από το χώρο του νεκροτομείου, όπου φυλάσσονται ακόμα οι σοροί 14 λαθρομεταναστών, που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία της Θερμής, πριν από περίπου 20 ημέρες.

Οι αρχές ασφαλείας είναι με «δεμένα τα χέρια» και δεν μπορούν να προχωρήσουν στην ταφή τους, διότι υπάρχουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες, αλλά επιπροσθέτως υπάρχουν ακόμη συγγενείς των θυμάτων που έρχονται κατά καιρούς από τις πατρίδες τους, μήπως και αναγνωρίσουν μεταξύ των σορών, το δικό τους άνθρωπο.

Ωστόσο η κατάσταση στο νεκροτομείο έχει γίνει ανυπόφορη, αφού τα πτώματα των θυμάτων,  παρά τα υγειονομικά μέτρα που έχουν ληφθεί, πρέπει άμεσα να ταφούν, διότι αρχίζει η σήψη τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το περιβάλλον και την υγεία των περιοίκων.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel