Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>ΕΟΠΥΥ: Εξοφλεί σήμερα τις φαρμακευτικές εταιρείες
ikteo limnou
ΕΟΠΥΥ: Εξοφλεί σήμερα τις φαρμακευτικές εταιρείες
31.12.2012 | 09:16

ΕΟΠΥΥ: Εξοφλεί σήμερα τις φαρμακευτικές εταιρείες

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Την υπόσχεση ότι σήμερα, τελευταία ημέρα του έτους, θα εξοφληθούν από τον ΕΟΠΥΥ οι οφειλές Δεκεμβρίου 2011 έλαβαν την περασμένη Παρασκευή οι φαρμακευτικές εταιρείες, ενώ θολό παραμένει ακόμη το πότε θα εξοφληθούν για τις απαιτήσεις τους μέχρι την 31/10.2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ διαβεβαίωσε εκπροσώπους φαρμακευτικών εταιρειών ότι σήμερα θα πληρωθούν οι υποχρεώσεις του Οργανισμού προς φαρμακευτικές για τον Δεκέμβριο του 2011.

Πρόκειται για την πρώτη εξόφληση του ΕΟΠΥΥ προς τις φαρμακευτικές από την σύστασή του, την ώρα που οι φαρμακοποιοί έχουν εξοφληθεί ως και τον Σεπτέμβριο του 2012, ενώ οι κλινικές ως τον Μάιο- Ιούνιο του 2012.

Σημειώνεται ότι για τις παλαιές οφειλές των ταμείων υγείας που συγκεντρώθηκαν υπό τη σκέπη του ΕΟΠΥΥ προς τις φαρμακευτικές, μέχρι τις 31/10/2011, έχει επέλθει συμφωνία λογιστικής εκκαθάρισης, αλλά δεν έχουν ακόμη εξοφληθεί.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018