Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί | Φάρμακα με πίστωση ξανά στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ
ikteo limnou
Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί | Φάρμακα με πίστωση ξανά στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ
20.12.2012 | 08:06

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί | Φάρμακα με πίστωση ξανά στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Νερό στο κρασί τους έριξαν οι φαρμακοποιοί και έκαναν πίσω τελικά στην κόντρα που έχουν με το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ. Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους και πλέον οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα μπορούν και πάλι να παίρνουν φάρμακά με πίστωση.

Ωστόσο οι αντιδράσεις του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αττικής, Κωνσταντίνου Λουράντου είναι εντονότατες και φρόντισε να το δείξει με μήνυμα του μέσω facebook, αφήνοντας αιχμές για τα κίνητρα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Η ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ... ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!!! Ειχα προειδοποιήσει τους πάντες ότι η κινητοποίηση του ΠΦΣ είχε δύο σκέλη. Αφ' ενός μεν να δημιουργήσει μια επαναστατική εικόνα απέναντι στην μέχρι σήμερα απραξία του και αφ' εταίρου για να πληρωθούν οι γνωστοί σύλλογοι τον Σεπτέμβριο που εκτελούσαν .....!»

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018