Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Τη «μάχη της πλατείας» δίνουν Τσίπρας και Μεϊμαράκης | Πυρετός στα κομματικά επιτελεία

banner roots

Τη «μάχη της πλατείας» δίνουν Τσίπρας και Μεϊμαράκης | Πυρετός στα κομματικά επιτελεία
16.09.2015 | 09:16

Τη «μάχη της πλατείας» δίνουν Τσίπρας και Μεϊμαράκης | Πυρετός στα κομματικά επιτελεία

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Ελλάδα

«Πυρετός» επικρατεί στα εκλογικά επιτελεία των κομμάτων, τέσσερις ημέρες πριν από τις κάλπες, με τους αρχηγούς των κομμάτων να ετοιμάζονται να δώσουν τη... μάχη της πλατείας.

Την Τρίτη έγιναν στην Αθήνα οι συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ και της Λαϊκής Ενότητας, ενώ την Τετάρτη, στις 20.00, πραγματοποιείται στο Σύνταγμα η συγκέντρωση του ΚΚΕ, στην οποία θα μιλήσει ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την Πέμπτη, στις 19.30, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Ομόνοια.

Την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού, θα απευθύνει την κεντρική του ομιλία στους χώρους του Εθνικού Γυμναστηρίου «Ι. Φωκιανός», απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία την Πέμπτη στις 20:00 στην αίθουσα θεάτρου Περοκέ, στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν έχουν ανακοινώσει την κεντρική τους προεκλογική εκδήλωση.

Οι αρχηγοί

Ισχυρή εντολή ζήτησε και χθες από τη Λάρισα ο Αλέξης Τσίπρας, ταυτίζοντας μάλιστα την αποχή από την κάλπη με ψήφο στο παλιό. Σήμερα στις 19.30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί ομιλία στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης μιλώντας στο MEGA έστρεψε τα «πυρά» του προς τον Αλέξη Τσίπρα για την έλλειψη πολιτικής πρόθεσης για μετεκλογική συνεργασία εκτιμώντας ότι «προσπαθεί να βρει πάρα πολλές δικαιολογίες» χωρίς όμως να δίνει πειστικές απαντήσεις.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συμμετέχει σήμερα στις 18:30 σε διάλογο με νέους στο χώρο Πολιτισμού Gazarte στο Γκάζι.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε στην ΕΡΤ επισημαίνοντας την ανάγκη την επομένη των εκλογών, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, να υπάρξει δέσμευση των πολιτικών αρχηγών που ψήφισαν τη συμφωνία ότι για ένα διάστημα τριών ετών η χώρα δεν θα πάει σε νέες κάλπες.

Το ΚΚΕ πραγματοποιεί απόψε την κεντρική προεκλόγική του συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, με το Δημήτρη Κουτσούμπα να κάνει λόγο χθες στο Ηράκλειο για «βαρύ λογαριασμό» που θα αποσταλεί στον λαό αμέσως μετά τις εκλογές, όποιος κι αν είναι κυβέρνηση, είτε είναι μεγάλου συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είτε ένος μικρότερου με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το δίλημμα της συνέχισης σε μνηνονιακή πορεία ή μη έθεσε μιλώντας από την Ομόνοια και στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Την κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε στην πλατεία Κοτζιά η Δημοκρατική Συμπαράταξη, με τη Φώφη Γεννηματά να καλεί τους ψηφοφόρους να καταψηφίσουν τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντάς τους να καταλάβουν ότι «κανείς δεν μπορεί μόνος του».

Πηγή: tanea.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel