Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Ζητά προστασία από τον Τσίπρα η Ζωή

banner roots

Ζητά προστασία από τον Τσίπρα η Ζωή
04.08.2015 | 08:34

Ζητά προστασία από τον Τσίπρα η Ζωή

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Επιστολή με την οποία ζητάει την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού ώστε να "θωρακίσει το δημόσιο διάλογο και τα φαινόμενα εκφυλισμού και απροκάλυπτου κανιβαλισμού", απέστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα, με ημερομηνία 31 Ιουλίου.

Η πρόεδρος της Βουλής καταφέρεται εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, κάνοντας λόγο για "σειρά προσβλητικών δηλώσεων" σε βάρος της και "ανοίκειες και προσβλητικές τοποθετήσεις εναντίον της". Ειδικά για τον κ. Πανούση, αναφέρει πως "η επιθετική επιμονή του οποίου γεννά πολλές απορίες".

"Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε σχέση με ζητήματα σεβασμού της διάκρισης των εξουσιών, αλλά και σεβασμού της προσωπικότητας των θεσμικών λειτουργών, θα σας παρακαλούσα να μεριμνήσετε προσωπικά, ώστε αυτό το ονειδιστικό για την Δημοκρατία φαινόμενο να λάβει ένα τέλος", αναφέρει στην επιστολή της η πρόεδρος της Βουλής.

"Καθότι", όπως αναφέρει, "πρώτα τα μέλη της κυβέρνησης με το παράδειγμά τους, με την αυτοσυγκράτηση και την τήρηση των αρχών της πολιτικής και θεσμικής ευπρέπειας, θα πρέπει να δίνουν τον τόνο και να συγκροτούν το θεσμικό υπόδειγμα ώστε αυτές οι αρχές να γίνονται σεβαστές και από την αντιπολίτευση και, συνολικά, να θωρακίζεται ο δημόσιος διάλογος από φαινόμενα εκτράχυνσης, εκφυλισμού ή και απροκάλυπτου κανιβαλισμού".

Στην ίδια επιστολή, η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρει πως, κατόπιν και της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον πρωθυπουργό, θα εισηγηθεί στη Διάσκεψη των προέδρων να μείνει κλειστή η Βουλή των Ελλήνων από την Πέμπτη 6 Αυγούστου έως και την Κυριακή 16 Αυγούστου.

 

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel