Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Μαρκόπουλος: Ο Καμμένος κατασκεύασε και άφησε το non paper στην Προεδρία
ikteo limnou
Μαρκόπουλος: Ο Καμμένος κατασκεύασε και άφησε το non paper στην Προεδρία
13.12.2012 | 20:22

Μαρκόπουλος: Ο Καμμένος κατασκεύασε και άφησε το non paper στην Προεδρία

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο πρώην, πλέον, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την υπόθεση με το non paper που εστάλη στην Προεδρία της Δημοκρατίας κατηγορώντας ευθέως τον Πάνο Καμμένο ότι είναι εκείνος που το συνέταξε και το άφησε στον Κάρολο Παπούλια.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πάνος Καμμένος άφησε το non paper στην Προεδρία. Κατασκεύασε το έγγραφο σε μια γραμματεία στρατηγικού σχεδιασμού για την οποία εμείς δεν γνωρίζαμε» δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο Κώστας Μαρκόπουλος για τον επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

Πρόσθεσε ακόμη ότι ο Πάνος Καμμένος διαπραγματευόταν τότε με Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ ενδεχομένως και το ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να μπει στην κυβέρνηση χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν κάτι τα υπόλοιπα στελέχη των νεξάρτητων Ελλήνων.

«Τότε τον πιστέψαμε, αλλά τώρα είμαι πεπεισμένος ότι το non paper το κατασκεύασε ο ίδιος» ήταν τα λόγια του Κώστα Μαρκόπουλου.

Αναφορικά με τις φήμες περί επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Μαρκόπουλος ξεκαθάρισε «όχι βέβαια, δεν επιστρέφουμε στη Νέα Δημοκρατία», ενώ έκανε και μια παρατήρηση με νόημα και πολλούς αποδέκτες.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο Κοινοβούλιο πολλοί μεμονωμένοι βουλευτές εξαιρετικά ανήσυχοι και αυτοί έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από μια επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία» ήταν τα λόγια του Κώστα Μαρκόπουλου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018