Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Φλαμπουράρης προς διαφωνούντες: Συνέλθετε, δεν είστε αντιπολίτευση

banner roots

Φλαμπουράρης προς διαφωνούντες: Συνέλθετε, δεν είστε αντιπολίτευση
25.07.2015 | 11:53

Φλαμπουράρης προς διαφωνούντες: Συνέλθετε, δεν είστε αντιπολίτευση

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Ελλάδα

Μήνυμα στους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ να «συνέλθουν» έστω και την ύστατη ώρα απηύθυνε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Φλαμπουράρης υποστήριξε ότι για πρώτη φορά υπάρχει αριστερή, ριζοσπαστική κυβέρνηση στην χώρα και την Ευρώπη και είναι «unfair» τα ίδια τα στελέχη της να μην της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης.

«Κι εμένα με πίκρανε και τον Πρωθυπουργό ακόμη περισσότερο, παρόλα αυτά είναι σύντροφοί μου ακόμη και τους κάνω έκκληση την τελευταία στιγμή να επανέλθουν, να συνέλθουν, να συνειδητοποιήσουμε ότι η κατάσταση είναι διαφορετική, η Αριστερά είναι στην κυβέρνηση, δεν είναι αντιπολίτευση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Οι επιλογές είναι ή φεύγεις από την κυβέρνηση ή αγωνίζεσαι μέσα σε αυτές τις συνθήκες να διευκολύνεις αυτούς που πλήττονται περισσότερο», σημείωσε ο κ.Φλαμπουράρης.

Για το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δεν ετοιμάζεται για εκλογές και ότι προέχει το κλείσιμο μιας όσο το δυνατόν συμφερότερης για το λαό συμφωνίας.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι η κυβέρνηση θα επανεξετάσει την κατάσταση και θα πάρει τις αποφάσεις της μετά την ψήφιση της συμφωνίας. «Αν έχουμε ισχυρή κυβερνητική πλειοψηφία γιατί να πάμε σε εκλογές;», επισήμανε.

Πάντως, απέκλεισε το ενδεχόμενο κυβέρνησης εθνικής ενότητας ή κυβέρνησης προσωπικοτήτων.

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το