Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Εγκλημα μέσα στο Δαφνί: Ασθενής επιτέθηκε και σκότωσε νοσηλευόμενο

banner roots

Εγκλημα μέσα στο Δαφνί: Ασθενής επιτέθηκε και σκότωσε νοσηλευόμενο
18.05.2015 | 08:26

Εγκλημα μέσα στο Δαφνί: Ασθενής επιτέθηκε και σκότωσε νοσηλευόμενο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Μια στυγερή δολοφονία έγινε τα ξημερώματα μέσα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δαφνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 42χρονος ασθενής που βρισκόταν στο τμήμα οξέων περιστατικών και ήταν καθηλωμένος, κατάφερε να λυθεί και να επιτεθεί σε άλλον ασθενή, ηλικίας 63 ετών, που νοσηλευόταν στο ίδιο τμήμα, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με τα χέρια του.

Ήδη διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία, ενώ έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τη διοίκηση του Νοσοκομείου, το πόρισμα της οποίας αναμένεται αύριο το μεσημέρι και σχηματίζεται δικογραφία από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής η οποία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Παράλληλα, τα ακριβή αίτια θανάτου του ασθενή στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Δαφνί) που δέχθηκε επίθεση από άλλον ασθενή, αναμένεται να γίνουν γνωστά έπειτα από ιατροδικαστική εξέταση η οποία έχει ήδη διαταχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από το υπουργείο Υγείας.

Σχολιάζοντας το περιστατικό που συνέβη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννακός, επισημαίνει ότι τα τελευταία επτά χρόνια δεν έχει γίνει καμία πρόσληψη στα ψυχιατρικά νοσοκομεία.

Όπως σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «το προσωπικό έχει αποδεκατιστεί με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται ανεξέλεγκτη». Αναφέρει ότι στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία «εισάγονται πολύ σοβαρά περιστατικά με εισαγγελική εντολή», που μάλιστα «τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί» και δεν υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό για να τα περιθάλψει και να εγγυηθεί την ασφαλή νοσηλεία τους. Μάλιστα, αναφέρθηκε σε πρόσφατο περιστατικό που συνέβη στο Δρομοκαΐτειο λέγοντας ότι περίπου πριν από 15 μέρες ένας ασθενής είχε επιτεθεί σε νοσηλευτή, τον οποίο τραυμάτισε σε τέτοιο βαθμό που ο εργαζόμενος χρειάσθηκε να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να αναρρώσει.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel