Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Αποφασίζουν οι δήμαρχοι για τα ταμειακά διαθέσιμα
achilladelis
Αποφασίζουν οι δήμαρχοι για τα ταμειακά διαθέσιμα
27.04.2015 | 08:50

Αποφασίζουν οι δήμαρχοι για τα ταμειακά διαθέσιμα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) θα ληφθεί η τελική απόφαση για τα ταμειακά διαθέσιμα μετά από τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη συνάντηση που είχαν το Σάββατο.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης δήλωσε ότι η συνάντηση είχε θετικό πρόσημο και ότι «οπρωθυπουργός δεσμεύτηκε πως για τα ζητήματα που αφορούν τα ανταποδοτικά τέλη, γρήγορα τις επόμενες δύο ημέρες, θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση να μην δεσμεύονται μαζί με τα υπόλοιπα ποσά.

Είπε ωστόσο ότι η ΚΕΔΕ θα αποφασίσει τη στάση της στο έκτακτο δ.σ. «λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ενέργειες, αλλά και άλλα τα οποία χρειάζονται περαιτέρω διερευνήσεις και διευκρινίσεις μέσα από το γραφειοκρατικό κομμάτι της εφαρμογής αυτού του μέτρου».

Ο Γ. Πατούλης υπογράμμισε την ανάγκη να ακουστούν όλες οι απόψεις του αυτοδιοικητικού συμβουλίου» υπογραμμίζοντα όμως η πορεία της ΚΕΔΕ «θα είναι εκείνη που πρέπει να είναι για το καλό της χώρας και της Αυτοδιοίκησης».

 

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018