Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Εκλεισε το ραντεβού Τσίπρα - Μέρκελ

banner roots

Εκλεισε το ραντεβού Τσίπρα - Μέρκελ
23.04.2015 | 08:27

Εκλεισε το ραντεβού Τσίπρα - Μέρκελ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Σήμερα στις 15:30 ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου της καγκελαρίας, ο οποίος είπε ότι διάβασε την είδηση αυτή στις εφημερίδες.

Το ραντεβού είχε ανακοινωθεί χθες από την ελληνική κυβέρνηση, ωστόσο όταν ο Κριστιάνε Βιρτζ ρωτήθηκε σήμερα σχετικά, απάντησε ότι δεν μπορεί ούτε να το επιβεβαιώσει ούτε να το διαψεύσει.

"Δεν αποκλείω να υπάρξει μια τέτοια συνάντηση στο περιθώριο της Συνόδου, όπως γίνεται και με άλλους ηγέτες, δεν μπορώ όμως να το επιβεβαιώσω", είπε ο εκπρόσωπος της γερμανικής καγκελαρίας.

Σύμφωνα με το Mega, πηγές της καγκελαρίας ανέφεραν ότι δεν γνωρίζουν να υπάρχει επίσημη πρόταση από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης για μια τέτοια συνάντηση και ότι δεν έχει οριστεί κάτι τέτοιο επισήμως. Σημείωσαν ωστόσο ότι αν ζητηθεί από τον Αλέξη Τσίπρα η Άγκελα Μέρκελ θα δεχθεί να γίνει το ραντεβού στο περιθώριο της συνόδου.

 

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το