Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Ηράκλειο για τη δημοκρατία και το χρέος

banner roots

Συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Ηράκλειο για τη δημοκρατία και το χρέος
31.01.2015 | 15:39

Συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Ηράκλειο για τη δημοκρατία και το χρέος

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Ηράκλειο για να στηριχθεί η ελληνική αντιπροσωπεία που θα βρίσκεται στη Βρυξέλλες για να διαπραγματευθεί για το χρέος.

Η πιο πιθανή ημερομηνία είναι κάπου μέσα στον Φεβρουάριο, πιθανότατα στις 16 ή 17 του μήνα, ενώ διαρκώς νέες πόλεις ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους.

Η πρωτοβουλία όπως σημειώνει η online έκδοση του "Αγώνα της Κρήτης", ξεκίνησε από χρήστες του διαδικτύου και ήδη πολλές χιλιάδες έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν.

Να σημειώσουμε ότι όπως σημειώνουν πολλοί πολίτες, μετά απο αρκετά χρόνια οι διαδηλώσεις θα γίνουν δίχως ΜΑΤ να κυνηγούν τον κόσμο, χωρίς δακρυγόνα, χωρίς κάγκελα.

Στο σχετικό κείμενο σημειώνονται τα εξής:

Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος και Λευκού πύργου, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί.

Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη.

Η ημερομηνία του συλλαλητηρίου είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης.

 

10855013 10206184591313269 1313813080504431816 o

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το