Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Ανείπωτος ο πόνος στις κηδείες των δύο πιλότων (photos)

banner roots

Ανείπωτος ο πόνος στις κηδείες των δύο πιλότων (photos)
29.01.2015 | 17:58

Ανείπωτος ο πόνος στις κηδείες των δύο πιλότων (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Ελλάδα

Το τελευταίο αντίο στον σμηναγό Παναγιώτη Λάσκαρη που σκοτώθηκε στο αεροπορικό δυστύχημα με το F-16 στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του άτυχου πιλότου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία στη μνήμη του 35χρονου Παναγιώτη, ο οποίος ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο, εψάλη το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίου Αντωνίου στα Άνω Πατησια, ενώ το παρών έδωσε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

agima1

Νωρίτερα εψάλη η εξόδιος ακολουθία για τον 30χρονο σμηναγό της πολεμικής αεροπορίας, Αθανάσιο Ζαγκα.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς και η σύζυγος του, με την οποία είχαν αποκτήσει πριν από λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί και η οποία φέρεται να του είχε ζητήσει να μην πάει σε αυτή την άσκηση, καθώς τον ήθελε κοντά σε εκείνη και το παιδί τους, αυτή την περίοδο. 

agima3

Ο θείος του, Νίκος Καραβίδας, μίλησε στην κάμερα του protothema.gr και έκανε λόγο για ένα καταπληκτικό παιδί με «καρδιά αγγέλου» που -όπως λέει βουρκωμένος- χάθηκε τόσο άδικα.

agima4

Πολύς είναι, πάντως, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας, στην Αργυρούπολη για να πει στον αδικοχαμένο πιλότο το τελευταίο «αντίο». Άνθρωποι που είτε δεν τον γνώριζαν, αλλά θεώρησαν καθήκον τους να έρθουν και βεβαία συνάδελφοί του, οι οποίοι με δυσκολία συγκρατούσαν τα δάκρυά  τους. 

Στεφάνια έχουν στείλει, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πανος Καμμένος.

ki2

kid6

kid7

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το