Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Βενιζέλος: Δεν παραιτούμαι
Βενιζέλος: Δεν παραιτούμαι
27.01.2015 | 19:04

Βενιζέλος: Δεν παραιτούμαι

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Ελλάδα

Διαψεύδεται από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ η πληροφορία ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος παραιτείται και δρομολογεί τις διαδικασίες για τη διαδοχή του μετά το ιστορικό χαμηλό ποσοστό του 4,68% που έλαβε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. 

«Δήθεν ειδήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο περί παραίτησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στερούνται σοβαρότητας.  Ισχύει απολύτως η δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το βράδυ των εκλογών. Όλα - συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας - θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν στο συνέδριο που θα γίνει με τρόπο συντεταγμένο και ουσιαστικό. Τώρα προέχει η πορεία της χώρας σε σχέση με την οποία προσδιορίζεται και η πορεία όλων των πολιτικών δυνάμεων» αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την πληροφορία ότι ο κ. Βενιζέλος είναι έτοιμος να παραιτηθεί.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ΠΑΣΟΚ επισημαίνεται ότι το θέμα της ηγεσίας του κόμματος θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί στο συνέδριο.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018