Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Άκης Τσοχατζόπουλος: Είμαι θύμα προεκλογικών σκοπιμοτήτων. 'Οσα ακούστηκαν είναι "λόγια του αέρα"
Άκης Τσοχατζόπουλος: Είμαι θύμα προεκλογικών σκοπιμοτήτων. 'Οσα ακούστηκαν είναι "λόγια του αέρα"
19.01.2015 | 19:36

Άκης Τσοχατζόπουλος: Είμαι θύμα προεκλογικών σκοπιμοτήτων. 'Οσα ακούστηκαν είναι "λόγια του αέρα"

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Ελλάδα

Σε δήλωση με την οποία αρνείται τη φημολογούμενη εμπλοκή του στο κύκλωμα εκβιαστών και μπράβων που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ., προέβη σήμερα από τις φυλακές ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Στη δήλωσή του ο πρώην υπουργός υποστηρίζει πως πέφτει ξανά θύμα προεκλογικών σκοπιμοτήτων ενόψει της Αλλαγής με στόχο να ανατραπεί το κλίμα υπέρ τής «"ανίερης" συμμαχίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ». 

«Όπως στις 6 Μαΐου του 2012 η κυβέρνηση Παπαδήμου προκήρυξε εκλογές και την επομένη ημέρα με συνέλαβε θεαματικά στο σπίτι μου, έτσι και σήμερα, λίγες μόλις ημέρες προ των εκλογών, η απερχόμενη κυβέρνηση της "ανίερης" συμμαχίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ευρισκόμενη σε πλήρη αδυναμία να ακυρώσει την ερχόμενη Αλλαγή, αναζητά και πάλι θεαματικές εκλογικές και πολιτικής σκοπιμότητας πρωτοβουλίες της τελευταίας στιγμής, με εμένα στο επίκεντρο, για να ανατρέψει υπέρ της το κλίμα.

Όσα ακούστηκαν δεν με αφορούν. Τα καταγγέλλω ευθέως ως ανυπόστατα, κατασκευασμένα και «λόγια του αέρα» που εξυπηρετούν εφήμερους πολιτικούς σκοπούς…».

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018