Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Χαμόγελα ευτυχίας χάρισε η Aegean στους επιβάτες του Ρεβεγιόν στον Αέρα (photo+videos)

banner roots

Χαμόγελα ευτυχίας χάρισε η Aegean στους επιβάτες του Ρεβεγιόν στον Αέρα (photo+videos)
12.01.2015 | 17:13

Χαμόγελα ευτυχίας χάρισε η Aegean στους επιβάτες του Ρεβεγιόν στον Αέρα (photo+videos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Ελλάδα

Στις 22:00 παραμονή πρωτοχρονιάς του 2015 απογειώθηκε η πτήση 2015 της Aegean μαζί με τους 100 τυχερούς επιβάτες που έκαναν Ρεβεγιόν στα 30.000 πόδια λίγο πριν φτάσουν στην πανέμορφη Βενετία και αλλάξουν δύο φορές χρόνο καλωσορίζοντας έτσι δύο φορές τη νέα Χρονιά.

Εκπλήξεις, σαμπάνια και ξεχωριστές γεύσεις περίμεναν  τους 100 επιβάτες που κέρδισαν ανάμεσα στους 172.000 που συμμετείχαν συνολικά στο διαγωνισμό. Τυχεροί και τυχερές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ταξίδεψαν για να κάνουν αλλαγή χρονιάς στον αέρα.

Στην Βενετία που έφτασαν τους περίμενε ένα δεύτερο ρεβεγιόν το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού, από τις γόνδολες. Πλέοντας στα κανάλια της πόλης παρακολούθησαν τη δεύτερη αλλαγή και είδαν τον ουρανό της να φωτίζεται από τα πυροτεχνήματα. Φυσικά η βραδιά δεν τελείωσε εκεί αφού η νυχτερινή ζωή της πόλης τους περίμενε για να διασκεδάσουν χορεύοντας τις πρώτες ώρες της νέα χρονιάς.

Βαρκάδες, σαμπάνια, τοπικές γεύσεις και μία ηλιόλουστη μέρα στη Βενετία περίμεναν τους τυχερούς επιβάτες για να απογειώσουν την πρώτη μέρα της χρονιάς τους.

gondolieris

Ανήμερα της πρώτης μέρας του χρόνου, οι τυχεροί ταξιδιώτες μαζί με το πλήρωμα γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Το απόγευμα της πρωτοχρονιάς επέστρεψαν στην Αθήνα με τις αποσκευές τους γεμάτες από την Βενετία με όμορφες στιγμές και νέες εμπειρίες.

Αλλαγή χρονιάς

Η πτήση 2015 του «Ρεβεγιόν στον Αέρα» δεν ήταν σαν τις άλλες… Διάθεση ανεβασμένη στα ύψη, γιορτινά χαμόγελα και πολλές-πολλές εκπλήξεις, έκαναν αυτή την πτήση πραγματικά αξέχαστη! Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, οι επιβάτες μέτρησαν αντίστροφα και υποδέχτηκαν το 2015 με τον πιο απογειωτικό τρόπο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έμαθαν επιτέλους, τον μυστικό προορισμό που τους περίμενε για να γιορτάσουν την πρώτη μέρα του χρόνου!

 

Βεγγαλικά

Η παραμυθένια Βενετία ήταν τελικά ο μυστικός προορισμός  που υποδέχθηκε την πτήση του «Ρεβεγιόν στον Αέρα». Αμέσως μετά την προσγείωση, οι 100 τυχεροί επιβιβάστηκαν σε θαλάσσια ταξί, έτοιμοι για μια ρομαντική, αλλά και συναρπαστική βόλτα, γεμάτη εκπλήξεις! Το “παραμύθι” για τους μεγάλους ξεκίνησε με μία σύντομη διαδρομή στο θρυλικό Canal Grande της νυχτερινής χειμωνιάτικης Βενετίας, με τα μαγευτικά κτίρια και τις υπέροχες γέφυρες που “επιπλέουν” στο νερό. Το “παραμύθι” όμως ολοκληρώθηκε όταν ένα εντυπωσιακό θέαμα ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια τους μπροστά από την πλατεία του Αγίου Μάρκου… Μια θεαματική βροχή βεγγαλικών φώτισε τον ουρανό και σήμανε τη δεύτερη αλλαγή χρονιάς, αφού οι τυχεροί υποδέχθηκαν το 2015 για δεύτερη φορά μέσα στο ίδιο βράδυ, αυτή τη φορά εν πλω!

Βόλτες στα κανάλια και γεύμα

Η πρώτη μέρα του χρόνου στη χειμωνιάτικη Βενετία ήταν ηλιόλουστη, λες και ήθελε κι εκείνη να χαρίσει στους επιβάτες του «Ρεβεγιόν στον Αέρα» την καλύτερη δυνατή Πρωτοχρονιά! Μετά από ατμοσφαιρικές βόλτες στα σοκάκια και στα κανάλια της πόλης, οι τυχεροί κατέληξαν στο περίφημο Pisani Moretta, ενα Βενετσιάνικο παλάτι του 150υ αιώνα, για ένα πολυτελές γεύμα υπό τους ήχους της ορχήστρας της Βενετίας, Venetia Antiqua Ensemble και τη μαγική φωνή της διεθνούς φήμης σοπράνο Liesl Odenweller, για το τέλειο φινάλε αυτής της μοναδικής εμπειρίας!

Μπορείτε να δείτε όλο τους το ταξίδι εδώ στο www.revegionstonaera.com

Και επειδή λένε ότι όπως σε βρίσκει η πρώτη μέρα του χρόνου έτσι θα είναι όλη η χρονιά, φαίνεται πως κάποιοι θα ταξιδεύουν αρκετά φέτος. Καλά ταξίδια σε όλους!

 

 Πηγή: peoplegreece.com

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel