Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Έρχεται προκήρυξη 3.372 νέων θέσεων στις δομές Υγείας
Έρχεται προκήρυξη 3.372 νέων θέσεων στις δομές Υγείας
10.11.2014 | 18:21

Έρχεται προκήρυξη 3.372 νέων θέσεων στις δομές Υγείας

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Ελλάδα

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για την έκδοση τεσσάρων διαφορετικών προκηρύξεων για την πρόσληψη 3.372 ατόμων στον χώρο της Υγείας, σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα". Οι θέσεις αφορούν την πλήρωση κενών σε νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ καθώς και άλλους υγειονομικούς τομείς.

Όπως αναφέρεται στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας, οι 2.500 θέσεις θα καλυφθούν μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας και αφορούν διάφορες ειδικότητες, όπως βοηθητικό προσωπικό, υγειονομικό διοικητικό-λογιστικό, νοσηλευτικό, τεχνικό, τραυματιοφορείς κ.α. 

 
Η χρονική διάρκεια απασχόλησης θα είναι πέντε μήνες.
 
Περισσότερες λεπτομέριες για το πρόγραμμα στη σημερινή έντυπη έκδοση των "Νέων".
 
Παράλληλα ανοίγει ο δρόμος για την πρόληψη 370 μόνιμων γιατρών καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και σύντομα θα γίνει η εγγραφή του απαιτούμενου κονδυλίου στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Πρόκειται για θέσεις που είχαν κριθεί το 2011, αλλά παρέμεναν ανενεργές. 
 
Εξάλλου, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκο, άμεσα θα εκδοθεί και μια ακόμη προκήρυξη για την πλήρωση 302 θέσεων επικουρικού ιατρικού προσωπικού σε νοσοκομεία. Ήδη έχουν προσληφθεί 498 άτομα στην κατηγορία αυτή. 
 
Τέλος, θέμα ημερών είναι να σταλεί στο ΑΣΕΠ και το σχέδιο για την πρόσληψη 200 διασωστών και πληρωμάτων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διοικητικών διαδικασιών.

Πηγή: dikaiologitika.gr
 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

seajets superRunner

 

youtube channel