Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Πιθανότατα σε αγρότη πήγαν τα 9 εκατ. του τζόκερ

afoi poriazi

Πιθανότατα σε αγρότη πήγαν τα 9 εκατ. του τζόκερ
07.11.2014 | 18:13

Πιθανότατα σε αγρότη πήγαν τα 9 εκατ. του τζόκερ

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Ελλάδα

Σε αγρότη από το χωριό Γαλατάδες πήγαν, πιθανότατα, τα 9 εκατομμύρια ευρώ του Τζόκερ, ο οποίος, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, δεν είχε εμφανιστεί έως το βράδυ της Πέμπτης.

Το SentraGoal έψαξε και βρήκε τον ιδιοκτήτη του τυχερού πρακτορείου στους Γαλατάδες ιδιοκτησίας του χάλκινου παραολυμπιονίκη στο Πεκίνο, Τάσου Τσίου στη σφαιροβολία που απάντησε στις ερωτήσεις για τον έναν εκ των δυο μεγάλων νικητών του Τζόκερ.

«Ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο πρακτορείο, θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες μέρες, ούτως ώστε να υπάρξει και πλήρης ασφάλεια, διότι το ποσό είναι μεγάλο και καταλαβαίνετε πως δεν θέλει κανείς να υπάρξει κίνδυνος για την οικογένεια του», δήλωσε χαρακτηριστικά στο SentraGoal o Τσίου.

«Ετσι ο νικητής θα εμφανιστεί πιθανότατα μέσω δικηγόρου», συμπλήρωσε και επεσήμανε: «Το χωριό είναι μέσα στη χαρά. Οι Γαλατάδες είναι μία αγροτική κοινωνία, δεν έχουμε επιχειρηματίες και εργοστασιάρχες. Πιθανότατα, λοιπόν, ο νικητής να είναι αγρότης.

«Το δελτίο ήταν έτοιμο από ένα τυποποιημένο σύστημα που έχουμε, δεν τα επέλεξε ο ίδιος τα νούμερα. Το δελτίο ήταν αξίας 11 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο ποσό που παίχτηκε στο πρακτορείο ήταν 90 ευρώ. Το χωριό έχει περίπου 2.500 κατοίκους οπότε θα καταλάβουμε γρήγορα ποιος ήταν ο τυχερός!».

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018