Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>«Αναγκαίο ένα νέο οργανωτικό μοντέλο των λιμενικών ταμείων»

afoi poriazi

«Αναγκαίο ένα νέο οργανωτικό μοντέλο των λιμενικών ταμείων»
07.11.2014 | 08:17

«Αναγκαίο ένα νέο οργανωτικό μοντέλο των λιμενικών ταμείων»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Την αναγκαιότητα διαμόρφωσης ενός νέου οργανωτικού μοντέλου των λιμενικών ταμείων που θα αξιοποιεί την ανεκμετάλλευτη έως τώρα δυναμική τους προς όφελος των πολιτών, ανέδειξε κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης με θέμα την αναβάθμιση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των λιμενικών και δημοτικών λιμενικών ταμείων της χώρας, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Βαρβιτσιώτης προχώρησε σε μια συνοπτική παρουσίαση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των λιμενικών ταμείων που ισχύει σήμερα και με αιχμή τις περισσότερες περιπτώσεις δημοτικών λιμενικών ταμείων, ανέλυσε τις δυσλειτουργίες που παρουσιάζει.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δήμαρχος Αμαρασίου, Γιώργος Πατούλης, επισήμαναν την αναγκαιότητα της θέσπισης ενός πλαισίου διαβούλευσης προς αυτήν την κατεύθυνση, πάνω στο οποίο θα θεμελιωθεί η δημιουργία ενός ενιαίου λιμενικού συστήματος, τονίζοντας και εκείνοι από την πλευρά τους, όμως, ότι θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε λιμανιού.

 Πηγή: ΑΠΕ

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018