Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Εμφανίστηκε πάλι ο Σήφης ο κροκόδειλος μετά από τέσσερις μήνες στο Φράγμα των Ποταμών. Ηλιοθεραπεία και έξτρα κιλά (video+photos)

banner roots

Εμφανίστηκε πάλι ο Σήφης ο κροκόδειλος μετά από τέσσερις μήνες στο Φράγμα των Ποταμών. Ηλιοθεραπεία και έξτρα κιλά (video+photos)
27.10.2014 | 10:33

Εμφανίστηκε πάλι ο Σήφης ο κροκόδειλος μετά από τέσσερις μήνες στο Φράγμα των Ποταμών. Ηλιοθεραπεία και έξτρα κιλά (video+photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Παρά τις προσπάθειες να τον παγιδεύσουν, ο Σήφης ο κροκόδειλος συνεχίζει αμέριμνος την «ηλιοθεραπεία», τέσσερις περίπου μήνες μετά τον εντοπισμό του από δύο πυροσβέστες στο Φράγμα των Ποταμών του Αμαρίου, όπως φαίνεται στις νέες φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσιεύει τοπική ιστοσελίδα του Ρεθύμνου.

Σε λίγες ημέρες άλλωστε, αναμένεται στο Ρέθυμνο ο Γαλλο-μαροκινός Ολιβιέ Μπερά με τους συνεργάτες του, για να επιχειρήσει ξανά να παγιδεύσει το ερπετό.

                                                 sifis-1-572x400

Η ημερομηνία δεν έχει γίνει γνωστή, καθώς οι αρχές θέλουν να αποφύγουν τα προβλήματα λόγω της πολυκοσμίας από πολίτες και τηλεοπτικά συνεργεία που θα θέλουν να παρακολουθήσουν το γεγονός....

 

Πηγή: mixanitouxronou.gr

 

 

 

Παρά τις προσπάθειες να τον παγιδεύσουν, ο Σήφης ο κροκόδειλος συνεχίζει αμέριμνος την «ηλιοθεραπεία», τέσσερις περίπου μήνες μετά τον εντοπισμό του από δύο πυροσβέστες στο Φράγμα των Ποταμών του Αμαρίου, όπως φαίνεται στις νέες φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσιεύει τοπική ιστοσελίδα του Ρεθύμνου. Σε λίγες ημέρες άλλωστε, αναμένεται στο Ρέθυμνο ο Γαλλο-μαροκινός Ολιβιέ Μπερά με τους συνεργάτες του, για να επιχειρήσει ξανά να παγιδεύσει το ερπετό. ...Παρά τις προσπάθειες να τον παγιδεύσουν, ο Σήφης ο κροκόδειλος συνεχίζει αμέριμνος την «ηλιοθεραπεία», τέσσερις περίπου μήνες μετά τον εντοπισμό του από δύο πυροσβέστες στο Φράγμα των Ποταμών του Αμαρίου, όπως φαίνεται στις νέες φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσιεύει τοπική ιστοσελίδα του Ρεθύμνου. Σε λίγες ημέρες άλλωστε, αναμένεται στο Ρέθυμνο ο Γαλλο-μαροκινός Ολιβιέ Μπερά με τους συνεργάτες του, για να επιχειρήσει ξανά να παγιδεύσει το ερπετό.... Διαβάστε όλο το άρθρο: www.mixanitouxronou.gr/emfanistike-pali-o-sifis-o-krokodilos-meta-apo-tesseris-mines-sto-fragma-ton-potamon-iliotherapia-ke-extra-kila/

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το