Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Γιώργος Κότσαλης: «Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν»
Γιώργος Κότσαλης: «Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν»
28.01.2015 | 08:51

Γιώργος Κότσαλης: «Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Το δικό του μήνυμα απέστειλε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, Λημνιός Γιώργος Κότσαλης με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο κ. Κότσαλης αναφέρει:

«Φίλοι συμπατριώτες,

οι εκλογές τελείωσαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε μεγάλη νίκη. Η αλλαγή στη χώρα είναι ιστορική. Οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου έδωσαν μία επίμονη, κοπιαστική και ανιδιοτελή μάχη.

Με αξιοποίηση όλων των κλασικών τρόπων επικοινωνίας και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών εκλαϊκεύσαμε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη χώρα και το νησί, συζητήσαμε με τους πολίτες.

Συγκρουστήκαμε με το κλίμα του φόβου και των εκβιασμών που διέσπειρε ο αντίπαλος. Πείσαμε πολλούς συμπολίτες μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Λήμνο αύξησε τη δύναμή του κατά 10,6 μονάδες. Κάποιοι συμπατριώτες μας δεν πείστηκαν.

Είμαστε σίγουροι ότι και με αυτούς θα βρεθούμε στην ίδια πλευρά στην πορεία για τη βελτίωση της τύχης της χώρας μας και της Λήμνου.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν και δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό, τι είναι δυνατόν για την υλοποίηση του προγράμματός μας».

Μοιραστείτε το

 

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018