Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Από σήμερα κάνουμε τα πρώτα βήματα για ένα νέο ξεκίνημα»
ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Από σήμερα κάνουμε τα πρώτα βήματα για ένα νέο ξεκίνημα»
26.01.2015 | 16:17

ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Από σήμερα κάνουμε τα πρώτα βήματα για ένα νέο ξεκίνημα»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των χθεσινών εθνικών εκλογών.

H τοπική οργάνωση του κόμματος στην ανακοίνωση τονίζει ότι θα βρίσκεται πάντα σε συνεργασία με τους κατοίκους του νησιού, προκειμένου να λυθούν όλα εκείνα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα η Λήμνος.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Σήμερα είναι μια νέα μέρα. Εχθές, ο ελληνικός λαός με την ψήφο του έστειλε μήνυμα υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας. Τα σχέδια μετατροπής της χώρας σε πειραματόζωο της νεοφιλεύθερης λιτότητας αποκρούστηκαν. Η Αριστερά, για πρώτη φορά θα είναι ο κορμός μιας κυβέρνησης. Οι μέρες που ζούμε είναι ιστορικές.

Το έργο που έχουμε να διεκπεραιώσουμε είναι τιτάνιο. Το πρόγραμμα που προεκλογικά εκφωνήσαμε θα αποτελεί και τον πυρήνα της δράσης μας. Είμαστε βέβαιοι ότι αν έχουμε τη στήριξη και την συμμετοχή του λαού θα τα καταφέρουμε.

Στη Λήμνο ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε το εκλογικό του ποσοστό στο 27,5% και τις ψήφους στους 2.558. Η τοπική Οργάνωση Μελών ευχαριστεί κάθε έναν πολίτη ξεχωριστά που τίμησαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η σημερινή μέρα βρίσκει το νησί μας σε πλήρη εγκατάλειψη από μεριάς του κράτους. Με το Νοσοκομείο διαλυμένο, με τις βασικές δομές δημοσίων υπηρεσιών ανύπαρκτες, με τις συγκοινωνίες άθλιες, με την τοπική πρωτογενή παραγωγή ερημωμένη από τα αγριοκούνελα, με κλειστά καταστήματα και υπερχρεωμένους επιχειρηματίες, με ανέργους πεταμένους στο περιθώριο. 

Η Λήμνος διεκδικεί αυτά όλα να αλλάξουν. Τα αιτήματα των κατοίκων του νησιού παραμένουν επίκαιρα και ζητούν λύση. Η κοινωνική συμμετοχή όλων για την επίλυση των προβλημάτων, η διαβούλευση και οι διαμόρφωση προτάσεων, για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν, είναι και θα είναι ζητούμενο.

Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι παρούσα. Για να προτείνει και να συμμετέχει, μαζί με τους κατοίκους στη διεκδίκηση των αιτημάτων τους. Για να ελέγχει τυχόν παραλείψεις της κυβέρνησης και να απαιτεί τα δίκαια του τόπου μας.  

Από σήμερα κάνουμε τα πρώτα βήματα για ένα νέο ξεκίνημα.

Με αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη.

Με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

 

Μοιραστείτε το

 

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018