Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Επίσκεψη στον «ιερό τόπο» της Αριστεράς πραγματοποίησε ο Γιώργος Κόσταλης
Επίσκεψη στον «ιερό τόπο» της Αριστεράς πραγματοποίησε ο Γιώργος Κόσταλης
22.01.2015 | 12:40

Επίσκεψη στον «ιερό τόπο» της Αριστεράς πραγματοποίησε ο Γιώργος Κόσταλης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Ένα διαφορετικό δελτίο τύπου εξέδωσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου, με αφορμή την επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Γιώργου Κότσαλη, στο νησί του Αγίου Ευστρατίου, αφού η επίσκεψη αντιπροσωπείας του κόμματος, την Τετάρτη το απόγευμα, δεν ήταν μόνο προεκλογική, όπως γίνεται στα άλλα χωριά. Ήταν ένα προσκύνημα στον ιερό αυτό για την Αριστερά και την πατρίδα μας τόπο, όπως χαρακτηρίστηκα αναφέρεται.

Με το δελτίο τύπου να συνεχίζει:

"Εδώ που Χιλιάδες Έλληνες ΄΄ τραβήξανε ψηλά πολύ ψηλά ΄΄ και έδειξαν ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν την αξιοπρέπεια ακόμα και πάνω από τη ζωή τους. Ο Αη Στράτης συμβολίζει για όλους τους Έλληνες μια εποχή που δεν πρέπει να ξανάρθει. Συμβολίζει τη δυστυχία που φέρνει η μισαλλοδοξία και ο φανατισμός, αυτόν που με ελαφρότητα κάποιοι αμετανόητοι της ακροδεξιάς προσπαθούν σήμερα να επαναφέρουν.

kotsalis ai stratis 2

Ο σημερινός Αη Στράτης είναι και σήμερα η απάντηση στις φωνές ότι τα μικρά νησιά πρέπει να εγκαταλειφθούν, γιατί αποτελούν βάρος στον κρατικό προϋπολογισμό. Σε αυτές τις φωνές που θεωρούν την ανθρώπινη ζωή, τον πολιτισμό και την ιστορία σαν περιττή δαπάνη διότι δεν τους αποφέρει κανένα κέρδος.

Είναι το παράδειγμα των ιδιαίτερων προβλημάτων που δημιουργεί η νησιωτικότητα .

<<Δεν θέλω να πω τίποτα για τις εκλογές σήμερα, μας δήλωσε ο κ. Κότσαλης συγκινημένος. Εδώ ο πατέρας μου πέρασε δύσκολες μέρες. Οι Αγιοστρατίτες που κουβαλούν αυτές τις μνήμες έχουν πεισθεί ότι μια νέα εποχή αρχίζει για την πατρίδα μας>>".

kotsalis ai stratis 3

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018