Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Απάντηση Βογιατζή σε άρθρο ιστοσελίδας της Μυτιλήνης | «Το κλίμα αντιπαλότητας που πασχίζεται να δημιουργήσετε δε με αφορά»
Απάντηση Βογιατζή σε άρθρο ιστοσελίδας της Μυτιλήνης | «Το κλίμα αντιπαλότητας που πασχίζεται να δημιουργήσετε δε με αφορά»
22.01.2015 | 11:29

Απάντηση Βογιατζή σε άρθρο ιστοσελίδας της Μυτιλήνης | «Το κλίμα αντιπαλότητας που πασχίζεται να δημιουργήσετε δε με αφορά»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Την ανάγκη της άμεσης απάντησης – τοποθέτησης φαίνεται πως προκάλεσε δημοσίευμα της ιστοσελίδας lesvosnews.gr του Γιάννη Συνάνη, με τίτλο "Παύλος Βογιατζής: «Μεγάλη τιμή και σημαντικός για τον τόπο μας ο Χαράλαμπος Αθανασίου» (ΒΙΝΤΕΟ)" στο οποίο παρουσιάζονται δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή, κατά το παρελθόν, με τις οποίες εκθειάζει τον κ. Αθανασίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, με αφορμή λοιπόν το σημερινό δημοσίευμα του www.lesvosnews.gr δήλωσε:

«Αγαπητοί δημοσιογράφοι και αναγνώστες του lesvosnews.gr δεν είμαι από εκείνους που αρέσκονται να αναθεωρούν τα λεγόμενά τους χάρη πρόσκαιρων εντυπωσιασμών ή συμφερόντων.

Γι' αυτό και φυσικά το 2012 ένας πολιτικός με καταγωγή από τη Λέσβο που αναλαμβάνει Υπουργός δε θα μπορούσε να μην έχει ιδιαίτερη σημασία για τον τόπο μας. Όμως αντί να ανασύρουμε υλικό και δηλώσεις από το παρελθόν, καλύτερα θα ήταν να μέναμε στο παρόν και αν μου επιτρέπατε και δημοσιογραφικά ακόμα να καλύπτουμε τα θέματα της επικαιρότητας.

Το τι μεσολάβησε δηλαδή από το 2012 έως σήμερα είναι κάτι που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να δούμε και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα έργα, η ποιότητα και το ήθος όλων εμάς που ζητάμε ξανά την ψήφο των πολιτών μιλάνε από μόνα τους. Όσο για το κλίμα αντιπαλότητας που πασχίζετε να δημιουργήσετε, προσωπικά ξέρετε καλά πως δε με αφορά.

Η προεκλογική μου εκστρατεία το επιβεβαιώνει για όλους ανεξαιρέτως τους συνυποψηφίους μου. Άλλωστε έχω μάθει 40 χρόνια τώρα που ασχολούμαι με την πολιτική ότι οι καλύτερες νίκες είναι οι καθαρές νίκες.

Είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μας ξέρουν και μπορούν να εκτιμήσουν πρόσωπα και καταστάσεις και αν κάποιοι αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο που διαθέτουν να το υποτιμήσουν, είναι πρόβλημά τους»

Το δημοσίευμα του lesvosnews.gr που προκάλεσε την απάντηση Βογιατζή αναφέρει:

"Το αλιεύσαμε στο διαδίκτυο και σας το δημοσιεύουμε...
Πρόκειται για ένα βίντεο που κάνει πάταγο στο διαδίκτυο, με περιεχόμενό από το αρχείο του «Αρχιπελάγους», όπου ο τότε υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Λέσβου Παύλος Βογιατζής το 2012, υμνεί με τα καλύτερα λόγια τον τωρινό μεγάλο του αντίπαλο στις εκλογές, Υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου.

Φυσικά ο Παύλος Βογιατζής δεν φανταζόταν ποτέ, ότι ίσως είχε αντίπαλο σε εκλογική μονομαχία τον Χαράλαμπο Αθανασίου...
Αλλιώς, δεν υπήρχε περίπτωση να εκφράζεται τηλεοπτικά με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλό του Χαράλαμπο Αθανασίου και φυσικά να του προσφέρει ανέξοδα την καλύτερη διαφημιστική προπαγάνδα, μέσα από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι αυτό που λένε...
Η σιωπή πολλές φορές είναι χρυσός !!!

Δείτε το βίντεο.

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018