Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Ολοκληρώθηκε η προεκλογική ομιλία του Παύλου Βογιατζή στη Λήμνο (mp3 + photos)
Ολοκληρώθηκε η προεκλογική ομιλία του Παύλου Βογιατζή στη Λήμνο (mp3 + photos)
21.01.2015 | 21:15

Ολοκληρώθηκε η προεκλογική ομιλία του Παύλου Βογιατζή στη Λήμνο (mp3 + photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Σε κλίμα συγκίνησης και συγκρατημένης αισιοδοξίας, ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά νωρίτερα, η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Λέσβου Παύλου Βογιατζή.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο υπόγειο του ξενοδοχείου «Διαμαντίδης», με τον κ. Βογιατζή να καλωσορίζει το συγκεντρωμένο κόσμο στις 7.30, αφιερώνοντας την συγκέντρωση στη μνήμη του Μίμη Κολόζου, επιχειρηματία του νησιού αλλά και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Αμέσως μετά, τα βλέμματα στράφηκαν στο πανί του προτζέκτορα, καθώς ο βουλευτής, θέλησε να παρουσιάσει 2 επίκαιρες ερωτήσεις του στη Βουλή. Την ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Βορίδη, που αφορούσε τις παραίτησης της παθολόγου κ. Βουτσά και του αναισθησιολόγου κ. Σταυρόπουλου και η δεύτερη προς τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτη, αμέσως μετά το αίτημα της έκπτωτης ΝΕΛ να δρομολογήσει τα πλοία της χωρίς επιδότηση στην άγονη γραμμή.

Μετά το τέλος της προβολής, το λόγο πήρε και πάλι ο κ. Βογιατζής, ο οποίος επεσήμανε πως αυτά ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα των αγώνων που έχει δώσει μέσα στο κοινοβούλιο.

Ο κ. Βογιατζής, αμέσως μετά ασχολήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως όλα όσα έχουν επιτευχθεί μέσα από πολύ αγώνα κινδυνεύουν να χαθούν, αν ο κ. Τσίπρας αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ κόσμο στους κόλπους του, με διαφορετικές απόψεις, δύσκολα θα μπορέσουν να συνεννοηθούν και να πλεύσουν με ομόνοια σε κρίσιμα εθνικά θέμα. Τώρα που βγαίνουμε από το τούνελ, τώρα ήρθαν οι εκλογές» ανέφερε.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει ο κ. Σαμαράς λέγοντας πως κάνεις δεν θέλει να φέρει τον πολίτη σε δύσκολη θέση, αλλά « έπρεπε να στεγνώσει την καρδιά του και να παλέψει για αυτόν τον τόπο».

Ο κ. Βογιατζής αφού έκανε και μια προσωπική ιστορική αναδρομή στην πολιτική του καριέρα, υπενθυμίζοντας αρκετές στιγμές από τις δύσκολες στιγμές που μαζί με τους κατοίκους του νομού έζησε όλα αυτά τα 40 χρόνια, υπενθύμισε την κόκκινη γραμμή που έβαλε στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στην επικείμενη αύξηση του Φ.Π.Α στα νησιά, για επιστρέψει στα του ΣΥΡΙΖΑ ρωτώντας: «Που θα βρουν τα λεφτά να υλοποιήσουν όλα όσα έχουν τάξει;»

Τέλος, ο κ. Βογιατζής, άφησε αιχμές, με αφορμή ανακοινώσεις υποψηφίων που κάνουν λόγο για υλοποίηση έργων στη Λήμνο τα τελευταία χρονιά, φωτογραφίζοντας τον έτερο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, Χαράλαμπο Αθανασίου, μη παραλείποντας να αναφερθεί σε έργα του νησιού, που υλοποιήθηκαν επί Νομαρχίας του, τα οποία είτε ολοκληρώθηκαν, είτε ολοκληρώνονται ακόμη και σήμερα, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση όμως από τότε.

Ο κ. Βογιατζής, ολοκλήρωσε την ομιλία του, ζητώντας από τον λαό της Λήμνου να τον στηρίξει στις ερχόμενες βουλητικές εκλογές, τονίζοντας ότι ο λαός θα πρέπει να έχει φωνή στο ελληνικό κοινοβούλιο, ακόμη και από την αντιπολίτευση, όπου οι βουλευτές θα πρέπει να ξέρουν να μάχονται και να διεκδικούν.

Ακούστε την ομιλία του κ. Βογιατζή

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018