Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Χ. Ιλερής: «Τα προβλήματα της Λήμνου πρέπει να λυθούν άμεσα»
Χ. Ιλερής: «Τα προβλήματα της Λήμνου πρέπει να λυθούν άμεσα»
21.01.2015 | 20:15

Χ. Ιλερής: «Τα προβλήματα της Λήμνου πρέπει να λυθούν άμεσα»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Λίγα 24ωρα έμειναν μόνο μέχρι την εκλογική μάχη της Κυριακής. Στα ψηφοδέλτια των κομμάτων στο Νομό Λέσβου, δεν είναι λίγα τα ονόματα των υποψηφίων από τη Λήμνο, που διεκδικούν την ψήφο των νησιωτών. Ένας από αυτούς είναι και ο Λημνιός Χρήστος Ιλερής, από το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Ο ίδιος, για πρώτη φορά υποψήφιος, δηλώνει:

«Κατεβαίνω για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο. Είχα την τιμή να προταθώ από τον πρόεδρο του ΛΑ.ΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη σαν υποψήφιος βουλευτής στο Ν. Λέσβου, πράγμα που μου έδωσε μεγάλη χαρά μια που θεωρώ ότι έχει έρθει η στιγμή απλοί άνθρωποι σαν και μένα και σαν εσάς να εκπροσωπήσουν τον Ελληνικό Λαό στο κοινοβούλιο.

Οι πολιτικοί που είναι σήμερα στην Βουλή δεν εκφράζουν τον απλό άνθρωπο και τα προβλήματα του, που στην εποχή που ζούμε είναι πάρα πολλά.

Το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας είναι ότι ο κόσμος υποφέρει και δεν δείχνει να νοιάζεται κανείς για αυτό στα έργα,γιατί από λόγια έχει χορτάσει αυτός ο άμοιρος λαός. Η θέση του κόμματος και κυρίως η δική μου είναι ότι πρέπει να βρούμε τρόπους να μειώσουμε την ανεργία μέσα από την ντόπια παραγωγή προϊόντων και να ελαφρύνουμε τους ανθρώπους από τα βάρη μέσα από μια καινούργια "σεισάχθεια" και κυρίως να προστατευθεί με κάθε θυσία η πρώτη κατοικία που ο κάθε άνθρωπος έχυσε ιδρώτα για να την φτιάξει.

Ο νόμος Λέσβου και πρωτίστως η Λήμνος από την οποία και κατάγομαι έχει πολλά θέματα και συγκοινωνιακά και στον αγροτικό τομέα όπως και σε αυτόν της αλιείας. Τα σημαντικότερα όμως από όλα είναι τα θέματα υγείας παιδείας και η ανεργία που διώχνει τους ανθρώπους από το νησί. Πρέπει από κοινού όλοι οι βουλευτές της περιοχής να καθίσουν να συζητήσουν και να βρουν κοινές λύσεις για την βελτίωση της ζωής των κατοίκωνκαι την όσο την δυνατόν καλύτερη λύση των άμεσων προβλημάτων».

Ο Χρήστος Ιλερής κατάγεται από τη Λήμνο, είναι 53 ετών και είναι απόφοιτος Λυκείου. Έχει σπουδές στο σχεδιασμό και την προώθηση προϊόντων, ενώ εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ARTfm 90.6.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018