Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Έλβα Πελεκάνου: "Θέλω να βοηθήσω σ αυτή τη δύσκολη συγκυρία"

banner roots

Έλβα Πελεκάνου: "Θέλω να βοηθήσω σ αυτή τη δύσκολη συγκυρία"
17.01.2015 | 07:25

Έλβα Πελεκάνου: "Θέλω να βοηθήσω σ αυτή τη δύσκολη συγκυρία"

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Έλβα Πελεκάνου. Στελεχώνει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Ν. Λέσβου και μάλιστα η συμμετοχή της έχει την υπογραφή της Λήμνου. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα ονόματα των προσώπων που κατέρχονται σ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, το δικό της τράβηξε το ενδιαφέρον. Ήταν το "άγνωστο" πρόσωπο του ψηφοδελτίου της ΝΔ. Όλοι ρωτούσαν "Ποιά είναι η Έλβα Πελεκάνου;".

Εμείς μιλήσαμε μαζί της και της ζητήσαμε να αυτοσυστηθεί σε σας:

"Ονομάζομαι Ελένη-Ευαγγελία (Έλβα) Πελεκάνου. Είμαι κόρη του Γεωργίου Πελεκάνου του Νικολάου και της Κυριακής-Αναστασίας Νικολαϊδου του Ανδρέα. Γεννήθηκα στην Αθήνα, τόπος καταγωγής του πατέρα μου, όπου και μεγάλωσα.

Βέβαια η καρδιά μου βρισκόταν πάντα στην Λήμνο από όπου κατάγεται η μητέρα μου και περνούσα τους καλοκαιρινούς μήνες εκεί.

Από το καλοκαίρι του 2013 εγκαταστάθηκα μαζί με τους γονείς μου στη Λήμνο, όπου παραμένω μέχρι και σήμερα. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας τμήμα Χρηματοοικονομικών και Ελεγκτικών. Μετά το πέρας των σπουδών μου επέστρεψα στην Αθήνα για επτά χρόνια ,όπου εργάστηκα ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων , αλλά και ως υπάλληλος σε διαφημιστικά γραφεία.

Τα προσωπικά μου ενδιαφέροντα είναι το ραδιόφωνο, στο οποίο συμμετέχω ως ραδιοφωνική παραγωγός, ο παραδοσιακός χορός, όπου παρακολουθώ μαθήματα και το θέατρο, παίρνοντας μέρος σε ορισμένες παραστάσεις. Στη Λήμνο επέστρεψα γιατί πιστεύω και θεωρώ ότι θα μπορούσα με τις ιδέες μου να βοηθήσω, γνωρίζοντας βέβαια τις δυνατότητες που έχει το νησί σε επίπεδο κυρίως τουριστικό".

Για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου δηλώνει:

"Στα κοινά συμμετέχω από μικρή, αλλά δεν μου είχε δοθεί η δυνατότητα και ευκαιρία να μπορέσω να συμμετέχω σε αντίστοιχες εκλογές. Στις φετινές εκλογές, σε μια περίοδο που ένας νέος άνθρωπος θα απέφευγε την ενασχόληση με την πολιτική, λόγω των συνθηκών που αντιμετωπίζει η χώρα μας, δέχθηκα επίσημη πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία με τη προοπτική να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Λέσβου.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας για να ενισχύσω τη προσπάθεια της, στην δύσκολη αυτή συγκυρία που ευρίσκεται η πατρίδα μας, και είναι τιμή για μένα να είμαι στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τόσο αξιόλογους πολιτικούς άνδρες όπως ο κ. Αθανασίου.

Ξημερώνοντας η 26 Ιανουαρίου θα μας βρει εδώ στη Λήμνο με τα ίδια προβλήματα που είχαμε μέχρι σήμερα προσδοκώντας καλύτερες προοπτικές για το αύριο, για εργασία, ανάπτυξη και ευημερία για το νησί μας. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η ΝΔ θα σχηματίσει κυβέρνηση και θα υλοποιήσει το αναπτυξιακό της πρόγραμμα. Αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και σχηματίσει κυβέρνηση δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο νησί μας. Ευελπιστώ όμως να επιλύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να μην σταματήσει η πορεία της ανάπτυξης της χώρας μας".

elva pelekanou2

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400