Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Ν. Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Λήμνου: "Τιμή μας η υποψηφιότητα Σαράντη Πανταζή"
Ν. Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Λήμνου: "Τιμή μας η υποψηφιότητα Σαράντη Πανταζή"
16.01.2015 | 10:35

Ν. Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Λήμνου: "Τιμή μας η υποψηφιότητα Σαράντη Πανταζή"

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Με γραπτή ανακοίνωση, που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ Λήμνου, απευθυνόμενη στους πολίτες και φίλους του κόμματος, εκφράζει την πίστη, ότι μετά από ώριμη σκέψη και πολιτικό κριτήριο οι πολίτες δεν θα αφήσουν τις τύχες της Ελλάδας, στα χέρια ανώριμων ονειροπόλων που δεν έχουν ακόμη καταλήξει στο τι ακριβώς θέλουν να κάνουν με το μέλλον της.

Μεταξύ άλλων, επίσης, το κομματικό τοπικό όργανο του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο νησί, καλεί τον κόσμο να αψηφίσει την κινδυνολογία και τα μεγάλα λόγια και να υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του Σαράντη Πανταζή.

Ολόκηρη η ανακοίνωση της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Λήμνου:

"Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λήμνου, με αίσθημα ευθύνης και βάζοντας σε προτεραιότητα τα προβλήματα της Λήμνου, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ, απευθυνόμαστε στα μέλη και στους φίλους του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος αλλά και σε όλους τους πολίτες του νησιού. Τους διαβεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε από την πρώτη γραμμή για να δυναμώσουμε την προσπάθεια για τη μάχη, που καταβάλλει για άλλη μια φορά ο τόπος μας, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Οι πολίτες γνωρίζουν και ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι η εποχή που διανύουμε είναι από τις δυσκολότερες που πέρασε η Πατρίδα μας. Πιστεύουμε ότι, μετά από ώριμη σκέψη και πολιτικό κριτήριο, δεν θα αφήσουν τις τύχες τους στα χέρια ανώριμων ονειροπόλων που δεν έχουν ακόμη καταλήξει-λίγες μέρες πριν τις εκλογές- τι ακριβώς θέλουν να κάνουν με τη χώρα μας και το μέλλον της.

Οι πολίτες της Λήμνου γνωρίζουν και ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ επίσης, ότι το νησί μας, παρά τις δυσκολίες του πρόσφατου παρελθόντος, επωφελήθηκε σε μέγιστο βαθμό με μεγάλα έργα υποδομής. Αεροδρόμιο, Νοσοκομείο, Τμήμα Πανεπιστημίου, Οδικό Δίκτυο, Λιμάνια, που έφεραν την ανάπτυξη και την ευημερία και έκαναν τον τόπο μας γνωστό και που μένουν παρακαταθήκη για το μέλλον.
Άσχετα με την προσπάθεια και την μεμψιμοιρία ορισμένων να εκμηδενίσουν τα πάντα και να τα απαξιώσουν !!!

Κατανοούμε ότι ο αγώνας είναι πολυμέτωπος. Ανάμεσα όμως στις κραυγές εκφοβισμού από τη μια πλευρά, και στις, χωρίς αντίκρυσμα, υποσχέσεις από την άλλη, εμείς διαλέγουμε να τηρήσουμε στάση υπευθυνότητας. Θεωρούμε ότι το ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρός του Βαγγέλης Βενιζέλος και τα μέλη του δεν θα επιτρέψουν ούτε την άνευ όρων παράδοση της χώρας στην «δεξιά –ακροδεξιά» πολιτικολογία ούτε στην «αριστερή- ακροαριστερή» παραδοξολογία.

Στο νησί μας, με πολύ μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε ότι βαδίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. Yποστηρίζoυμε αξιολογότατα μέλη της Λεσβιακής και Λημνιακής κοινωνίας, που είναι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Λέσβου.
Αποτελεί τιμή για μας, η συμμετοχή του συμπατριώτη μας Σαράντη Πανταζή, που αποδέχτηκε την πρόταση, τόσο της Νομαρχιακής Επιτροπής της Λήμνου, όσο και του Προέδρου μας.

Προσερχόμαστε στις κάλπες, με την πεποίθηση ότι οι πολίτες θα αψηφήσουν την κινδυνολογία και τα «μεγάλα λόγια» αλλά και την «εκ των υστέρων» και όψιμη επίδειξη ευαισθησίας από τους διασπαστές του πολιτικού μας χώρου.
Με την απόλυτη βεβαιότητα ότι θα βάλουν στην άκρη τα συναισθήματα της πίκρας και της αγανάκτησης και θα ψηφίσουν με τη λογική και τη σοβαρότητα που απαιτούν οι περιστάσεις.

Και με τη σκέψη στην επόμενη μέρα των εκλογών, θα επιλέξουν την Εθνική Ενότητα που εγγυάται το ΠΑΣΟΚ, που ποτέ δεν απέφυγε τις ευθύνες του.
Ανέλαβε στο μέγιστο βαθμό εκείνες που του αναλογούσαν, απέδειξε ότι αποτελεί παράγοντα σταθερότητας και δεν φοβήθηκε να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μας".

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018