Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>«Η Ελπίδα έρχεται και στη Λήμνο» | Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ (photos + mp3)
«Η Ελπίδα έρχεται και στη Λήμνο» | Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ (photos + mp3)
15.01.2015 | 20:13

«Η Ελπίδα έρχεται και στη Λήμνο» | Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ (photos + mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Με το σύνθημα «Η ελπίδα έρχεται και στη Λήμνο», πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί, που βρίσκεται στην αρχή της αγοράς από το λιμάνι, κάτω ακριβώς από το τοπικό γραφείο του κόμματος.

Με άπνοια μεν, αλλά τσουχτερό κρύο, η προσέλευση των φίλων του κόμματος και κατοίκων του νησιού, ξεκίνησε από νωρίς, αν και για κάποιους, η συγκέντρωση δεν είχε τον αναμενόμενο αριθμό ατόμων.

Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε γύρω στις 7 το απόγευμα, χωρίς την παρουσία της θρησκευτικής ηγεσίας, με την κ. Σούλα Καριακλή να καλωσορίζει τους παρευρισκόμενους υπενθυμίζοντας πως «ο αγώνας για την ανεξαρτησία της πατρίδας μας και την αξιοπρέπεια του λαού είναι κοινός και πρέπει να τον δώσουμε μαζί. Το νησί μας χρειάζεται τη στράτευση όλων μας για να βγει από την υπανάπτυξη και την απομόνωση», δίνοντας αμέσως μετά το λόγο στον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, Λημνιό κ. Γιώργο Κότσαλη.

Ο κ. Κότσαλης, αναφέρθηκε σε όλα τα προβλήματα που τα τελευταίο χρόνια έχει κληθεί να αντιμετωπίσει ο κάτοικος του νησιού, αναφέροντας μάλιστα παραδείγματα συμπολιτών μας, που λόγο της αναλγησίας που δείχνει το κράτος έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά.

Νοσοκομείο, ακτοπλοΐα, ΔΟΥ και άλλες νευραλγικές υπηρεσίας του νησιού, που εξαιτίας των μνημονικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης αποψιλώθηκαν από τη Λήμνο, καυτηριάστηκα από τον υποψήφιο βουλευτή, για να καταλήξει πως «Η ελπίδα έρχεται και στη Λήμνο».

Αμέσως μετά ο κ. Κοτσαλης, προσπάθησε να δώσει με λόγια απλά, τα όσα οραματίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τη χώρα από την επομένη των εκλογών για να καταλήξει πως ακόμη και η Ευρώπη αλλάζει.

Ακούστε την ομιλία του κ. Κουτσαλη

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018