Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Η υποψήφια βουλευτής των Αν.ΕΛ Ταξιαρχούλα Πνάκα αυτοσυστήνεται
Η υποψήφια βουλευτής των Αν.ΕΛ Ταξιαρχούλα Πνάκα αυτοσυστήνεται
12.01.2015 | 14:49

Η υποψήφια βουλευτής των Αν.ΕΛ Ταξιαρχούλα Πνάκα αυτοσυστήνεται

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Επιστολή προς τα Μ.Μ.Ε απέστειλε σήμερα η υποψήφια βουλευτής του νομού Λέσβου με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ταξιαρχούλα Πνάκα, με την οποία μας αυτοσυστήνεται.

Η επιστολή αναφέρει:
«Αγαπητοί φίλοι - Αγαπητές φίλες,

Γεννήθηκα το 1970 στην Μυτιλήνη και κατοικώ μόνιμα στην Άναξο του Δ.Δ. Πέτρας. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο γιούς. Έχω σπουδάσει οικονομικές επιστήμες και δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο του τουρισμού.

Για εμένα ο τόπος μου και οι ανάγκες του αποτελούσαν πάντα το κύριο μέλημα μου. Ο τόπος μου είναι η «οικογένεια» μου και η θέση του στη ζωή μου είναι ιερή. Από το 1998 εκλέγομαι στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέχρι και σήμερα που είμαι Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Λέσβου και αυτό οφείλετε σε εσάς, για αυτό και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Μετά την τιμητική για εμένα πρόσκληση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να είμαι υποψήφια βουλευτής στον Νομό Λέσβου, αποδέχθηκα την πρόσκληση διότι πιστεύω ότι ο Νομός μας χρειάζεται μια δυναμική πατριωτική εκπροσώπηση.

Αγωνίζομαι μαζί με όλους τους Ανεξάρτητους Έλληνες και στο πλευρό του προέδρου μας Πάνου Καμμένου για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας. Χωρίς μνημόνια και ξενόδουλους μιμητισμούς. Χωρίς υποχωρήσεις και ραγιαδισμούς. Λέγοντας ένα ισχυρό «ΌΧΙ» στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στην Πατρίδα μας.

Ξέρω ότι μπορώ να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να διεκδικήσει η Πατρίδα μας την θέση που της αρμόζει. Πιστεύω στο Όραμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων γιατί υπάρχει λύση στο αδιέξοδο που κάποιοι «Έστησαν» για την Πατρίδα μας.

Έχω την θέληση ..., δώστε μου την δύναμη !
Ζητώ την στήριξη και την ψήφο σας ....
Ελάτε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την ΖΩΗ που μας ανήκει για το
Νησί μας και για τους Έλληνες !

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ ΠΝΑΚΑ

pnaka taxiarhoula

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018