Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Δήλωση Βογιατζή για τον κοινοβουλευτικό του έλεγχο | Αναλυτική ενημέρωση
perifereia aigaiou

ikteo limnou
Δήλωση Βογιατζή για τον κοινοβουλευτικό του έλεγχο | Αναλυτική ενημέρωση
12.01.2015 | 14:27

Δήλωση Βογιατζή για τον κοινοβουλευτικό του έλεγχο | Αναλυτική ενημέρωση

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Τον απολογισμό για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που άσκησε τα δυόμιση χρόνια της βουλευτικής του θητείας, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Παύλος Βογιατζής, μέσω δήλωσης που κοινοποιήθηκε στα Μ.Μ.Ε.

«Στα δυόμιση χρόνια που διετέλεσα Βουλευτής Λέσβου, κατέθεσα συνολικά 160 Ερωτήσεις, 26 Επίκαιρες Ερωτήσεις και 61 Αναφορές. Έκανα 30 ομιλίες και δεν υπήρξε φορά που με ενημερώσατε, εσείς οι πολίτες της Λέσβου, της Λήμνου και του Άη- Στράτη, αλλά και οι φορείς των νησιών μας, γραπτώς ή προφορικώς για κάποιο πρόβλημα και δεν έκανα τα πάντα με όσα μέσα φυσικά διέθετα για να πετύχουμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση.

Το έργο μου και η κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα νομίζω ότι μιλούν καλύτερα, γι΄αυτό και σας προσκαλώ να επισκεφθείτε τη συγκεντρωτική κατάσταση των ομιλιών μου, αλλά και των μέσων κοινοβουλευτικού ελέγχου που χρησιμοποίησα για να υπερασπιστώ τα ζητήματα των νησιών μας. Όλα τα στοιχεία αυτά βρίσκονται στις ακόλουθες ηλεκτρονικές σελίδες της Βουλής των Ελλήνων και είναι προσβάσιμα από όλους.

Γιατί οι πράξεις και τα έργα είναι πάντα οι πιο ισχυρές αποδείξεις και τα πιο σοβαρά επιχειρήματα στον πολιτικό λόγο, που σε όλους μας αρέσει να αρθρώνουμε παραμονές πάλι βουλευτικών εκλογών. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τη συνειδητή επιλογή σας στο πρόσωπό μου», δήλωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που άσκησε τα δυόμιση χρόνια της βουλευτικής του θητείας.

http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Drastiriotita-Voulefti-sto-Koinovoulio/?MpId=13913be3-a719-46c3-a585-e5146ee18286

http://www.vouliwatch.gr/parliament_member/%CE%B2%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%82/

Δείτε επίσης εδώ, τον πίνακα με αναλυτικές πληροφορίες για τις Επίκαιρες Ερωτήσεις, τις Ερωτήσεις και τις Αναφορές που κατέθεσε ο Υποψήφιος Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, κατά τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018