Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Στις 14 Ιανουαρίου η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λήμνο.

the roots web banners 06

Στις 14 Ιανουαρίου η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λήμνο.
11.01.2015 | 10:19

Στις 14 Ιανουαρίου η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λήμνο.

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Την προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, προετοιμάζουν τα τοπικά στελέχη του κόμματος, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης του μηνός.

Η συγκέντρωση, θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο "Διαμαντίδης", ενώ ομιλητές θα είναι ο Βαγγέλης Ξένος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και ο εκ της Λήμνου ορμώμενος υποψήφιος βουλευτής, Φώτης Πινάκος.

Στη σχετική ανακοίνωση το ΚΚΕ αναφέρει:

"Εργατοϋπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, αγρότες, συνταξιούχοι, νέοι και γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, Σας καλούμε στις βουλευτικές εκλογές να στηρίξετε και να δυναμώσετε αποφασιστικά το ΚΚΕ. Σκεφτείτε ότι την επόμενη μέρα, όποια κι αν είναι η νέα κυβέρνηση, θα είναι εδώ και θα συνεχίζουν να ματώνουν το λαό η ΕΕ και τα «μνημόνια διαρκείας», παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, που ζητάει το κεφάλαιο, για να γίνει πιο ανταγωνιστικό στην παγκόσμια καπιταλιστική αγορά. Θα είναι εδώ το σύνολο των αντιλαϊκών νόμων, που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις και τους οποίους δε πρόκειται να καταργήσουν. Θα είναι εδώ το δυσβάσταχτο χρέος, το οποίο αναγνωρίζουν οι ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα της ΕΕ, καλώντας το λαό να το πληρώσει, που δεν το δημιούργησε και δεν το χρωστάει.

Γι' αυτό και την επόμενη μέρα, ο εργαζόμενος λαός χρειάζεται ένα δυνατό ΚΚΕ στη Βουλή, παντού, δύναμη εργατικής - λαϊκής αντίστασης και αντεπίθεσης. Είναι η σίγουρη εγγύηση στην αβεβαιότητα και ανασφάλεια, για να έχει η εργατική τάξη, ο λαός πού να ακουμπήσει".

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner