Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Ο εστιάτορας που σέρβιρε ναρκωτικά για να προκαλέσει εξάρτηση στους πελάτες
facebook seminaria
Ο εστιάτορας που σέρβιρε ναρκωτικά για να προκαλέσει εξάρτηση στους πελάτες
25.09.2014 | 18:07

Ο εστιάτορας που σέρβιρε ναρκωτικά για να προκαλέσει εξάρτηση στους πελάτες

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Διεθνή

Τα noodles που παρήγγελναν οι πελάτες είχαν μέσα την ναρκωτική ουσία όπιο με τον ιδιοκτήτη να παραδέχεται ότι το έκανε για να τους προκαλέσει εξάρτηση και να ξαναεπισκέπτονται το εστιατόριό του. 

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης του κινέζικου εστιατόριου "Zhang" ομολόγησε στην αστυνομία της πόλης Shaanxi ότι άλεθε μπουμπούκια παραρούνας ώστε να γίνουν την οποία μετά έριχνε στα noodles!

Πώς όμως τον ανακάλυψαν;

Ένας 26χρονος, αφού απόλαυσε το γεύμα του στο ετσιατόριο, σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας για έλεγχο. Στα τεστ που υποβλήθηκε, βρέθηκε θετικός στην ναρκωτική ουσία όπιο.

Αν και ο Liu Juyou επέμενε πως δεν είχε πάρει ποτέ στη ζωή του ναρκωτικά, η αστυνομία δεν τον πίστεψε αφού τα αποτέλεσματα του τεστ έδειχναν άλλα και ήταν ξεκάθαρα!

Οι υποψίες του 26χρονου στράφηκαν όπως ήταν φυσικό στο εστιατόριο από το οποίο μόλις είχε φύγει κι έπεισε τους γονείς του να πάνε στο "Zhang" και να παραγγείλουν ότι είχε φάει κι εκείνος. Τα τεστ έδειξαν τότε και αυτούς θετικούς στη συγκεκριμένη ναρκωτική ουσία και τότε οι έρευνες της αστυνομίας στράφηκαν στο εστιατόριο και τελικά συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη.

Πηγή: enikos.gr

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018