Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>ΗΠΑ: Θέλημα Θεού η εγκυμοσύνη από βιασμό δηλώνει γερουσιαστής!
ikteo limnou
ΗΠΑ: Θέλημα Θεού η εγκυμοσύνη από βιασμό δηλώνει γερουσιαστής!
24.10.2012 | 14:30

ΗΠΑ: Θέλημα Θεού η εγκυμοσύνη από βιασμό δηλώνει γερουσιαστής!

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Διεθνή

Ερωτηθείς σε ντιμπέιτ για τις περιπτώσεις εγκυμοσύνης λόγω βιασμού απάντησε ότι «είχα για καιρό μια εσωτερική διαπάλη για το ερώτημα αυτό, αλλά κατάλαβα ότι ακόμα και αν η ζωή αρχίζει με αυτή τη φρικτή εμπειρία, αυτό είναι κάτι που ο Θεός θέλησε να συμβεί».Αποστάσεις από την δήλωση Μούρντοκ έσπευσε να πάρει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ. «Ο κυβερνήτης Ρόμνεϊ διαφωνεί με τα σχόλια του Ρίτσαρντ Μούρντοκ και δεν τον αντιπροσωπεύουν», δήλωσε η εκπρόσωπος του υποψήφιου προέδρου Άντρεα Σολ.

Στη συνέχεια ο γερουσιαστής, που υποστηρίζεται από τους υπερσυντηρητικούς του tea party, προσπάθησε να ανακαλέσει με σχετική ανακοίνωση κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση των δηλώσεών του:

«Ο Θεός δημιουργεί τη ζωή και αυτό εννοούσα. Ο Θεός δεν επιθυμεί το βιασμό και με κανέναν τρόπο δεν εννοούσα κάτι τέτοιο. Ο βιασμός είναι ένα φρικτό πράγμα και είναι νοσηρό και παράλογο να διαστρεβλώνονται οι δηλώσεις μου».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018