Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Φέντερερ: Συγκινητικό «αντίο» στο τένις – Αποθέωση και δάκρυα στον τελευταίο του αγώνα με συμπαίκτη τον Ναδάλ

banner roots

Φέντερερ: Συγκινητικό «αντίο» στο τένις – Αποθέωση και δάκρυα στον τελευταίο του αγώνα με συμπαίκτη τον Ναδάλ
24.09.2022 | 12:30

Φέντερερ: Συγκινητικό «αντίο» στο τένις – Αποθέωση και δάκρυα στον τελευταίο του αγώνα με συμπαίκτη τον Ναδάλ

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Διεθνή

Την τελευταία παράσταση της μεγάλης καριέρας του έδωσε ο Ρότζερ Φέντερερ, σε μια γιορτή του τένις στο Laver Cup, στο Λονδίνο.

Την τελευταία παράσταση της μεγάλης καριέρας του έδωσε ο Ρότζερ Φέντερερ, σε μια γιορτή του τένις στο Laver Cup, στο Λονδίνο.

Αν και οι Τζακ Σοκ και Φράνσις Τιαφόε κέρδισαν για λογαριασμό της Team World τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ με 4-6, 7-6 (2), 11-9, ουδείς έδωσε σημασία στο αποτέλεσμα, καθώς επρόκειτο για ένα παιχνίδι-γιορτή, με τον «βασιλιά» του τένις να γνωρίζει την αποθέωση στην κατάμεστη Ο2 Arena.

1D818E4A 6F2E 428B A6A2 55A58C5597BA

Με συμπαίκτη τον μεγαλύτερο αντίπαλό του, αλλά και καλό του φίλο, Ράφα Ναδάλ, ο Φέντερερ προσέφερε κάποιες ακόμα στιγμές μαγείας.

Ο Ελβετός δεν συγκράτησε τα δάκρυά του μετά το τέλος του αγώνα, αγκαλιάζοντας τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του. Τη συγκίνησή του δεν έκρυψε και ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος επίσης ήταν δακρυσμένος.

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποχωρεί από το τένις έχοντας κατακτήσει 20 Grand Slam και 103 τίτλους συνολικά. Έμεινε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης για 310 εβδομάδες, οι 237 συνεχείς. Πέτυχε 1.251 νίκες και δεν εγκατέλειψε σε κανένα από τα 1.526 παιχνίδια που έπαιξε στο μονό. 

Πηγή: Kathimerini.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το