Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Βρετανία : Πρώην στενός συνεργάτης του Μπόρις Τζόνσον θεωρείται υπεύθυνος για τις διαρροές από την Ντάουνινγκ Στριτ

banner roots

Βρετανία : Πρώην στενός συνεργάτης του Μπόρις Τζόνσον θεωρείται υπεύθυνος για τις διαρροές από την Ντάουνινγκ Στριτ
23.04.2021 | 09:49

Βρετανία : Πρώην στενός συνεργάτης του Μπόρις Τζόνσον θεωρείται υπεύθυνος για τις διαρροές από την Ντάουνινγκ Στριτ

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης

Πολλές εφημερίδες της Παρασκευής επικεντρώνουν την προσοχή στους ισχυρισμούς πηγής της Ντάουνινγκ Στριτ ότι ο Μπόρις Τζόνσον πιστεύει ότι ο πρώην βοηθός του, ο Ντόμινικ Κάμινγκς, είναι υπεύθυνος για τις διαρροές που τον εμπλέκουν σε σκάνδαλα διαφθοράς.  

Σύμφωνα με τους Times, κυβερνητική πηγή υποστήριξε ότι ο κ. Κάμινγκς "συστηματικά έχει προχωρήσει στις διαρροές επειδή συνεχίζει να είναι πικραμένος για το τι συνέβη από τότε που υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από τη θέση του". Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο κ. Κάμινγκς δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για το θέμα των διαρροών.

"Ο Ντομινίκ είναι μανιακός με τα κείμενα" – διαβάζουμε στην πρώτη σελίδα της Sun. Όσοι θεωρούν τον κ. Κάμινγκς υπεύθυνο για τις διαρροές επισημαίνουν ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι "βαθιά απογοητευμένος και λυπημένος που δημοσιοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά κείμενα που έστειλε” , σημειώνει η εφημερίδα.

Η Daily Telegraph γράφει ότι ο κ. Κάμινγκς θεωρείται από την Ντάουνινγκ Στριτ ως ο κύριος ύποπτος για τη διαρροή μηνυμάτων που έχουν εμπλέξει τον κ. Τζόνσον σε δύο ξεχωριστά σκάνδαλα διαφθοράς. Η εφημερίδα αναφέρει ότι η "αποκάλυψη" απειλεί να "αναζωπυρώσει τον καταστροφικό πόλεμο ενημέρωσης που ξέσπασε στην Ντάουνινγκ Στριτ όταν ο πρώην σύμβουλος αναγκάστηκε να αποχωρήσει τον Νοέμβριο".

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το