Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Megxit: "Ιστορική" η δήλωση της βασίλισσας Ελισάβετ
Megxit: "Ιστορική" η δήλωση της βασίλισσας Ελισάβετ
14.01.2020 | 10:24

Megxit: "Ιστορική" η δήλωση της βασίλισσας Ελισάβετ

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης 

Στην απόφαση για μία "μεταβατική περίοδο" κατά την οποία ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα περνούν χρόνο τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στον Καναδά, κατέληξε η βασιλική σύσκεψη κορυφής στο Σάντριγχαμ.

Η 93χρονη μονάρχης εξέδωσε γραπτή δήλωση αμέσως μετά από τη λήξη της διάρκειας δυόμισι ωρών σύσκεψης, με τη συμμετοχή του πρίγκιπα Χάρι, του αδερφού του Γουίλιαμ και του πατέρα του Καρόλου.

Η δήλωση χαρακτηρίζει τη συνάντηση «πολύ εποικοδομητική» και τονίζει ότι η ίδια η βασίλισσα και όλη η οικογένεια «στηρίζουν πλήρως την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως νεαρή οικογένεια».

Στις πρώτες σελίδες κυριαρχεί και πάλι η ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν.

Η Daily Mail χαρακτηρίζει τη δήλωση της βασίλισσας Ελισάβετ σχετικά με τους μελλοντικούς ρόλους του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ "ιστορική" .

Η i θεωρεί ότι η δήλωση της Βασίλισσας συνιστά την "επίσημη έγκριση" των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ της προσπάθειας για την "αναμόρφωση της βασιλικής οικογένειας".

Η Daily Express κάνει λόγο για μια "ευγενική βασίλισσα", η οποία έχει ικανοποιήσει την επιθυμία του πρίγκιπα Χάρι να ζήσει μια πιο ανεξάρτητη ζωή - αλλά αυτή η απόφαση έχει ως αποτέλεσμα η βασίλισσα Ελισάβετ να είναι "απαρηγόρητη", σύμφωνα με την Daily Mirror.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018