Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Συγκλονιστική σκηνή: Αδερφός θύματος αγκαλιάζει την δολοφόνο του στο Τέξας, συγχωρώντας την για το έγκλημα [βίντεο]

banner roots

Συγκλονιστική σκηνή: Αδερφός θύματος αγκαλιάζει την δολοφόνο του στο Τέξας, συγχωρώντας την για το έγκλημα [βίντεο]
03.10.2019 | 09:01

Συγκλονιστική σκηνή: Αδερφός θύματος αγκαλιάζει την δολοφόνο του στο Τέξας, συγχωρώντας την για το έγκλημα [βίντεο]

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Μια απίστευτη στιγμή εκτυλίχθηκε σε αίθουσα δικαστηρίου στο Τέξας, όταν ένας αφρό-αμερικανός, ο Μπραντ Τζιν, σηκώθηκε και πήγε να αγκαλιάσει την γυναίκα που σκότωσε τον αδερφό του πριν μερικούς μήνες, συγχωρώντας την για το έγκλημα.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τις ΗΠΑ, καθώς η πρώην αστυνομικός, Αμπερ Γκάιγκερ, όντας σε σύγχυση, μπέρδεψε το σπίτι της με αυτό του γείτονά της. Νομίζοντας πως είναι μέσα ληστής, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Σε κατάσταση σοκ συνελήφθη και εκδικάστηκε η υπόθεση στο δικαστήριο του Ντάλας. Εκεί η απόφαση ήταν καταδικαστική, καθώς τιμωρήθηκε με 10 χρόνια, αλλά αυτό που ακολούθησε έκανε τους πάντες να βάλουν τα κλάματα, συμπεριλαμβανομένης και της κατηγορούμενης.

Το βίντεο με τη στιγμή που ο νεαρός αγκαλιάζει την κατηγορούμενη
Ο αδερφός του θύματος, αφού αρχικά θέλησε να πει πως θέλει να πάρει πίσω όσα είχε πει γι’ αυτήν (είχε ευχηθεί να πεθάνει πάνω στον θυμό του), της είπε πως την συμπαθεί και ότι «δεν επιθυμώ τίποτα κακό για σένα. Το μόνο που θέλω αν είναι εφικτό, είναι να σε αγκαλιάσω».

Ο δικαστής το επέτρεψε και η κατηγορούμενη έτρεξε με λυγμούς στην αγκαλιά του, ελπίζοντας για συγχώρεση. Ο ίδιος μάλιστα της είπε πως αν ζούσε ο αδερφός του, θα την συγχωρούσε. Δείτε την συγκλονιστική στιγμή:

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το