Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Πιλότος προσγείωσε αεροπλάνο χωρίς τους μπροστινούς τροχούς - Δείτε βίντεο

banner roots

Πιλότος προσγείωσε αεροπλάνο χωρίς τους μπροστινούς τροχούς - Δείτε βίντεο
13.05.2019 | 09:35

Πιλότος προσγείωσε αεροπλάνο χωρίς τους μπροστινούς τροχούς - Δείτε βίντεο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διευθυντή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Μιανμάρ ο πιλότος πριν να προχωρήσει στην αναγκαστική προσγείωση επιχείρησε δύο φορές - χωρίς αποτέλεσμα - να κατεβάσει τους μπροστινούς τροχούς

Τις ικανότητές του επιστράτευσε ο πιλότος ενός αεροσκάφους που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση χωρίς τους μπροστινούς τροχούς στη Μιανμάρ.

Στην πτήση UB-103 των Myanmar National Airlines επέβαιναν συνολικά 82 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα χωρίς κανείς να τραυματιστεί. 

 

Στο βίντεο φαίνεται η επιτυχημένη προσγείωση, παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας, του αεροσκάφους Embraer 190.

 

 
Embedded video
Cape Diamond@cape_diamond
 
 

(Embraer 190) - this morning, landing at the airport - Nose Lansing Gear failure on landing. Flight Capt. has done the amazing job.

 
229 people are talking about this
 
 

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διευθυντή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Μιανμάρ ο πιλότος πριν να προχωρήσει στην αναγκαστική προσγείωση επιχείρησε δύο φορές - χωρίς αποτέλεσμα - να κατεβάσει τους μπροστινούς τροχούς, την πρώτη μέσω του αυτόματου συστήματος και τη δεύτερη χειροκίνητα.

«Προσπάθησε δύο φορές και πέρασε δύο φορές πάνω από το αεροδρόμιο ζητώντας από τον πύργο ελέγχου να του πει αν οι μπροστινοί τροχοί είχαν αναπτυχθεί» εξήγησε ο αξιωματούχος που απέδωσε το πρόβλημα σε «τεχνικό λάθος».

Δεύτερο βίντεο από το εσωτερικό του αεροσκάφους δείχνει την ανησυχία που επικράτησε ανάμεσα στους επιβάτες κατά την αναγκαστική προσγείωση.

Από την πλευρά της η Embraer ανακοίνωσε ότι «θα προσφέρουμε κάθε συνεργασία στις αρχές προκειμένου να βοηθήσουμε στην έρευνα για το περιστατικό».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel