Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Πιλότος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση γιατί επιβάτης επέμενε να ανάψει τσιγάρο
Πιλότος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση γιατί επιβάτης επέμενε να ανάψει τσιγάρο
11.04.2019 | 09:17

Πιλότος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση γιατί επιβάτης επέμενε να ανάψει τσιγάρο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Αντί για τους δρόμους της Φιλαδέλφεια, το αεροπλάνο των Alaska Airlines βρέθηκε στο Σικάγο.

Πιλότος των Alaska Airlines οδήγησε το αεροσκάφος σε αναγκαστική προσγείωση. Όχι, δεν παρουσιάστηκε κανένα τεχνικό πρόβλημα. Όπως μεταδίδει το CNN, ο πιλότος οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση εξαιτίας ενός θεριακλή επιβάτη.

Το αεροσκάφος της πτήσης 1138 από Σαν Φρανσίσκο για Φιλαδέλφεια βρισκόταν στον αέρα, όταν ο εν λόγω επιβάτης επιχείρησε να ανάψει τσιγάρο. Παρά το γεγονός πως το πλήρωμα τον προειδοποίησε πως αυτό απαγορεύεται, ο επιβάτης επέμενε να προσπαθεί να ανάψει το τσιγάρο του, γεγονός που οδήγησε τελικά τον ίδιο, αλλά και ολόκληρη την πτήση στο Σικάγο.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Φιλαδέλδεια

Μια ώρα πριν την προκαθορισμένη προσγείωση στην πόλη της Φιλαδέλφειας ο πιλότος άλλαξε πορεία και προσγείωσε το αεροσκάφος στο διεθνές αεροδρόμιο O’Χαρ του Σικάγο. Η αστυνομία της πόλης κλήθηκε στον αεροδιάδρομο προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ατίθασο επιβαίνοντα.

Σύμφωνα με το CNN παραμένει ακόμη ασαφές αν ο κύριος που προκάλεσε τόση αναστάτωση και καθυστέρηση θα υποστεί νομικές συνέπειες. Από την αστυνομία του Σικάγο ωστόσο δεν έγινε προσαγωγή.

Πηγή: iefimerida.gr

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018