Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Ινδία: Ομαδικός βιασμός Ελβετίδας τουρίστριας
Ινδία: Ομαδικός βιασμός Ελβετίδας τουρίστριας
16.03.2013 | 13:12

Ινδία: Ομαδικός βιασμός Ελβετίδας τουρίστριας

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Διεθνή

  Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε χωριό κοντά στην πόλη Ντάτια, αργά το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με τον τοπικό διοικητή Κ.Σ. Σολάνκι.Το ζευγάρι ταξίδευε με ποδήλατα από τη φημισμένη για τους ναούς της πόλη Όρτσχα προς την Σεόντα, όταν σταμάτησαν σε ένα παραθεριστικό κάμπινγκ κοντά στο χωριό για να περάσουν τη νύκτα.

Οκτώ άνδρες επιτέθηκαν στο ζευγάρι με ξύλινα ραβδιά, ξυλοκόπησαν τον άνδρα και βίασαν τη σύντροφό του, σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε ο σύζυγος, δήλωσε ο Σολάνκι.

Η ομάδα των κακοποιών λήστεψε επίσης και τα υπάρχοντα του ζεύγους, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της κοντινής πόλης Γκουάλιορ, όπου οι πρώτες εξετάσεις επιβεβαίωσαν τον ισχυρισμό της για βιασμό, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο NDTV, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Ο Σολάνκι δήλωσε πως οκτώ άνδρες έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται σε σχέση με το συμβάν, όμως η αστυνομία εξακολουθεί τις έρευνες για να συλληφθούν όλοι οι δράστες.

Ο αυξανόμενος ρυθμός βιασμών στην Ινδία έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, ιδίως μετά τον ομαδικό βιασμό μίας 23χρονης στην πρωτεύουσα της χώρας τον περασμένο Δεκέμβριο, που κατέληξε στον θάνατό της.

Πηγή: nooz.gr

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018