Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Αγγλία: Περιθώριο 11 εβδομάδων να βρει η αστυνομία την Μαντλίν προτού τελειώσουν τα λεφτά

banner roots

Αγγλία: Περιθώριο 11 εβδομάδων να βρει η αστυνομία την Μαντλίν προτού τελειώσουν τα λεφτά
17.07.2017 | 07:04

Αγγλία: Περιθώριο 11 εβδομάδων να βρει η αστυνομία την Μαντλίν προτού τελειώσουν τα λεφτά

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Η αστυνομία έχει μόλις 11 εβδομάδες περιθώριο για να βρει την Μαντλίν ΜακΚάν προτού τελειώσουν τα χρήματα που τους έχουν δοθεί, όμως οι υπεύθυνοι επιμένουν ότι είναι αποφασισμένοι να βρουν τη μικρή.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει λάβει 85.000 λίρες από το αρμόδιο υπουργείο για να επεκτείνει την έρευνα έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τους ίδιους, ακολουθούν όλα τα πιθανά στοιχεία της υπόθεσης, αφότου δημοσιεύτηκε ότι τον τελευταίο χρόνο έκαναν μόλις δύο ταξίδια στην Πορτογαλία.

Τόνισαν μάλιστα ότι δεν χρειάζεται να βρίσκονται στην Πορτογαλία για να ερευνούν την υπόθεση.

«Δεν θα έπρεπε να εξηγούμε ή να δικαιολογούμαστε για το πόσες φορές πηγαίνουμε στην Πορτογαλία. Αν χρειαστεί να πάμε εκεί, συγκεκριμένα στην Πράια ντα Λουζ, θα είμαστε εκεί αμέσως. Η έρευνα συνεχίζεται με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Δεν βρισκόμαστε σε τέλμα. Συνεχίζουμε», τόνισε εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ.

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το δωμάτιο των γονιών της, όπου παραθέριζαν στην Πράια ντα Λουζ στην Πορτογαλία στις 3 Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών.

Στην δέκατη -θλιβερή- επέτειο της εξαφάνισης της κόρης τους, οι γονείς Τζέρι και Κέιτ μίλησαν για την ελπίδα τους ότι μια ημέρα η έρευνα θα καταφέρει να τους δώσει τις απαντήσεις που περιμένουν εδώ και μια δεκαετία.

O 48χρονος Τζέρι είπε: «Πριν μας πάρουν την Μαντλίν, νιώθαμε ότι είχαμε καταφέρει να φτιάξουμε την μικρή τέλεια οικογένεια μας. Την είχαμε για μια μικρή περίοδο, όμως με τον ίδιο τρόπο όταν το παιδί σου αρρωσταίνει ή πεθαίνει, όπως έχει συμβεί σε πολλές οικογένειες, το όραμα σου αλλάζει και πρέπει να προσαρμοστείς».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel