Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Πουλάει την περιουσία του ο Πιστόριους για να μείνει έξω από τη φυλακή!

banner roots

Πουλάει την περιουσία του ο Πιστόριους για να μείνει έξω από τη φυλακή!
10.03.2013 | 15:39

Πουλάει την περιουσία του ο Πιστόριους για να μείνει έξω από τη φυλακή!

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Διεθνή

Ο Παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους πουλά την ακίνητη περιουσία του και το μερίδιό του σε άλογα αγώνων προκειμένου να εξασφαλίσει αρκετό ρευστό και να αντεπεξέλθει στα δικαστικά έξοδα, μετά το φόνο της αγαπημένης του Ρίβα Στέενκαμπ.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sunday People», ο Μάικ Αζί, άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Παραολυμπιονίκη, αποκάλυψε ότι ο Πιστόριους του ζήτησε να βρει αγοραστές για δύο άλογα διότι χρειάζεται μετρητά. «Μιλήσαμε για ένα ή δύο από τα άλογα. Μου ζήτησε να βρω άτομα να πουλήσω εκ μέρους του καθώς πλέον δεν έχει κανένα εισόδημα. Ξεπουλάει όλη την περιουσία του και τα ακίνητά του καθώς πρέπει να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα».

Στο μεταξύ, σε ντοκιμαντέρ που θα προβάλει το BBC, με τίτλο «Όσκαρ Πιστόριους: Τι συνέβη πραγματικά» αποκαλύπτεται ότι τη στιγμή της σύλληψής ένας αστυνομικός φέρεται να είπε στον Πιστόριους « Με αυτό που έκανες θα μπορούσες να πας φυλακή για πολύ καιρό Όσκαρ», κι εκείνος φέρεται να απάντησε «Θα επιβιώσω. Πάντα νικάω».


Πηγή:  iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το