Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Ηθελα να αγοράσω ένα νησί στην Ελλάδα!

banner roots

Ηθελα να αγοράσω ένα νησί στην Ελλάδα!
25.02.2013 | 13:23

Ηθελα να αγοράσω ένα νησί στην Ελλάδα!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

 Παραδοσιακά, την τελευταία ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, την επονομαζόμενη και «ημέρα της σιωπής», οι πολιτικοί στην Ιταλία αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις. Ωστόσο, ο λαλίστατος Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν καταλαβαίνει από τέτοιου τύπου «περιορισμούς» κι «όρκους σιωπής». Κι όχι μόνο δεν σιωπά, αλλά αντιθέτως προκαλεί με νέα εντυπωσιακά σχόλια.

«Εκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω την Ελλάδα, αλλά οι Γερμανοί είναι ξεροκέφαλοι και δεν με άφησαν» διακήρυξε το Σάββατο κατά τη διάρκεια προπόνησης της Μίλαν ο Καβαλιέρε, ο οποίος μάλιστα υποστήριξε πως θα ήθελε να αγοράσει ένα ελληνικό νησί, αλλά χωρίς να φανεί ότι εκμεταλλεύεται τη χώρα μας σε μία συγκυρία οικονομικά δύσκολη γι' αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπερλουσκόνι υποστήριξε πως είχε εκφράσει την πρόθεση τόσο προς τον Γιώργο Παπανδρέου όσο και προς τον Αντώνη Σαμαρά «να αγοράσει μία ωραία έκταση ή ένα νησί» στην Ελλάδα. Ωστόσο, «τώρα που έχουν πέσει οι τιμές, δεν έχει θάρρος να κάνει κάτι τέτοιο, διότι θα ήταν σαν να θέλει να επωφεληθεί της κατάστασης».

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel