Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Δυο νεκροί από σύγκρουση ελικοπτέρου σε γερανό στο Λονδίνο

banner roots

Δυο νεκροί από σύγκρουση ελικοπτέρου σε γερανό στο Λονδίνο
18.01.2013 | 00:25

Δυο νεκροί από σύγκρουση ελικοπτέρου σε γερανό στο Λονδίνο

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Διεθνή

Ελικόπτερο κατέπεσε κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Βόξολ στο κέντρο του Λονδίνου, αφού προσέκρουσε σε γερανό που βρισκόταν στην κορυφή κτιρίου. Αποτέλεσμα ήταν δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο Augusta 109 τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες και κατέπεσε, επεκτείνοντας τη φωτιά σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που βρίσκονταν στο δρόμο.Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει την πτώση του ελικοπτέρου στο κεντρικό Λονδίνο, έπειτα από την πρόσκρουσή του σε γερανό, με τρομοκρατική ενέργεια, καθώς στην περιοχή στεγάζονται και οι Μυστικές Υπηρεσίες της Βρετανίας (Mi6).


«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχει τίποτε που να παραπέμπει σε τρομοκρατική ενέργεια», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Εγινε τεράστια έκρηξη. Οι άνθρωποι ούρλιαζαν», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο BBC.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News μετέδωσε ότι στο ελικόπτερο επέβαινε ο πιλότος του και ότι προέκρουσε σε γερανό κοντά στον κεντρικό και πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό του Βόξολ, στο νότιο τμήμα του κεντρικού Λονδίνου.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Sky News ότι από το σημείο υψώνεται καπνός που φαίνεται από την αντίπερα όχθη του Τάμεση, ενώ οι εικόνες που μετέδωσε το BBC έδειχναν φλόγες στο σημείο του συμβάντος. 

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel