Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Νέο μακελειό στις ΗΠΑ με τέσσερις νεκρούς ξανά στην Ορόρα του Κολοράντο

banner roots

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ με τέσσερις νεκρούς ξανά στην Ορόρα του Κολοράντο
05.01.2013 | 19:58

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ με τέσσερις νεκρούς ξανά στην Ορόρα του Κολοράντο

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Διεθνή

Δεύτερο χτύπημα στην Ορόρα του Κολοράντο, όπου τον Ιούλιο ο ένοπλος Τζέημς Χόλμς είχε ανοίξει πυρ σε σινεμά σκοτώνοντας 12 ανθρώπους, όταν κατάσταση ομηρίας έληξε με τον πιο δραματικό τρόπο και τέσσερις νεκρούς από πυροβολισμούς.

Οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες, ωστόσο, η αστυνομία αναφέρει ότι ένοπλος είχε κρατήσει τρεις ή τέσσερις ανθρώπους όμηρους σε σπίτι της περιοχής, όταν ειδοποιήθηκε για πυροβολισμούς στην περιοχή.

Η Αστυνομία περικύκλωσε το κτήριο και επιχείρησε να διαπραγματευθεί με το δράστη, ενώ αρκετές γειτονικές οικίες εκκενώθηκαν. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν πήγαν με βάση το σχέδιο και οι ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν στο κτίριο χρησιμοποιώντας δακρυγόνα. Μέχρι στιγμής γίνεται λόγος για τέσσερις νεκρούς, ανάμεσά τους και ο δράστης ενώ δεν έγιναν γνωστά τα αίτια της νέας τραγωδίας.

Την κοινότητα Ορόρα είχε συγκλονίσει το καλοκαίρι η υπόθεση του Τζέιμς Χόλμς ο οποίος εισέβαλε με αυτόματο όπλο σε αίθουσα προβολής και σκόρπισε το θάνατο σε 12 ανθρώπους ενώ τραυμάτισε άλλους 58.


Πηγή: iefimerida.gr
 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel