Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Απόψεις>>Φρέσκα ολόφρεσκα …μπάζα

banner roots

Φρέσκα ολόφρεσκα …μπάζα
12.08.2019 | 12:55

Φρέσκα ολόφρεσκα …μπάζα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Απόψεις

Γράφει ο Κώστας Σκούρας 

Φρέσκα ολόφρεσκα λαχανικά, καρπούζια, πεπόνια – σίγουρα Λημνιά- διαθέτουν απευθείας από το χωράφι τους δύο συμπολίτες μας. Στον κεντρικό δρόμο Μύρινας -Μούδρου μετά το Λιβαδοχώρι, έχουν στήσει τα κιόσκια τους και μας περιμένουν. Γενναιόδωροι και οι δύο, σε υποδέχονται ευχάριστα και στο τέλος δεν ξεχνούν να σου δίνουν επιπλέον δώρα .

-Πάρε και αυτές τις πιπεριές για τη σαλάτα, δοκίμασε και το κλωσάγγουρο να δεις νοστιμιά. Πάρε ένα νεροκρόμυδο να δεις γλύκα. Δεν διάλεξες καλό καρπούζι άσε να σου δώσω εγώ. Έλα αύριο θα κόψω πρωί -πρωί….

Πεντανόστιμα όλα και τιμές καλές. Σας τα συστήνουμε χωρίς επιφυλάξεις .

Φρέσκα ολόφρεσκα μπάζα όμως τριών ή τεσσάρων ημερών μας πρόσφερε και ο απερίσκεπτος (η πιο ήπια έκφραση για να μην πούμε το πραγματικό) συμπολίτης μας στο πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής μετά τον Πλαγίσο Μώλο. Σε ένα υπέροχο τοπίο ήρθε να βάλει την ασχήμια του. Αυτή είναι η Λήμνος δυστυχώς. Οι μισοί δημιουργούν οι άλλοι μισοί καταστρέφουν.

Βιάζεται ο ΄΄επενδυτής΄΄ συμπολίτης μας να μετατρέψει το παλιό του σπίτι σε γκαρσονιέρα. Βιάζεται και ο εργολάβος . Όλοι το ίδιο κάνουν σου λέει. Υπάρχει ζήτηση. 50 , 60, και 70 ευρώ την ημέρα δεν είναι και λίγα, μαύρα και αφορολόγητα. Η Λήμνος πάντα θα έλκει τους επισκέπτες, έχει ωραίο το φυσικό περιβάλλον, έχει πολιτισμό και πρέπει αυτό να το εκμεταλλευτούμε, υποστηρίζει.

Το τραγικό και απίστευτο είναι ότι αυτά τα λέει αφού πέταξε τα μπάζα του στο πανέμορφο τοπίο στην Αγία Παρασκευή

Υπάρχει τμήμα Περιβάλλοντος, Αστυνομία, Σύλλογοι, σωστά σκεπτόμενοι πολίτες, επαγγελματίες που ζουν από την ομορφιά του νησιού, δεν τον είδε κανείς;

Ευχαριστώ τον κύριο V.R για τη φωτογραφία

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το