Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Απόψεις>>Ξεχείλισαν οι πολιτικοί βόθροι στην τηλεόραση και στο κοινοβούλιο

afoi poriazi

charitakis banner new

Ξεχείλισαν οι πολιτικοί βόθροι στην τηλεόραση και στο κοινοβούλιο
16.01.2017 | 19:03

Ξεχείλισαν οι πολιτικοί βόθροι στην τηλεόραση και στο κοινοβούλιο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Απόψεις

Γράφει ο Θεόδωρος Ι. Μπαβέας

Φεύγοντας το 2016 άφησε στο πλανήτη μας αβεβαιότητα, τραγωδίες, εφιάλτες, φτώχεια, δυστυχία, ντροπή, τρομοκρατία, αδιέξοδα, πολέμους, πρόσφυγες, ενώ στις μεγαλουπόλεις της Ευρώπης επικρατεί φόβος στις κοινωνίες των πολιτών από τους τρομοκράτες...

Τέλος στη χρεοκοπημένη χώρα μας , με την ελπίδα στο πουθενά , μας πνίγει η πολιτική δυσοσμία ,η εξαθλίωση και η αλαζονεία , γιατί πλημμύρισαν οι πολιτικοί βόθροι στη τηλεόραση αλλά και στο δήθεν ελεύθερο κοινοβούλιο, της μνημονιακης μεταλλαγμένης Δημοκρατίας,με μια εξουσιομανία των κομμάτων του ευρωπαϊκού τόξου για να κυβερνήσουν ,ενώ η εκλογή της κάθε μνημονιακης κυβέρνησις … από το κυρίαρχο λαό ,πρέπει να είναι αρεστή ,και να καθορίζεται από τους εταίρους δανειστές μας.

Υπάρχει δυσοσμία ενός πολιτικού λόγου χωρίς συνειρμό και προγραμματισμό ,με φόντο το χάος και το τίποτα χωρίς ελευθερία των πολιτικών , ,ενώ νομοθετούν και κυβερνούν μετά από τον έλεγχο των θεσμών της επιτήρησης. Ζούμε στη περίοδο του μεγάλου χρέους ,των ψευδαισθήσεων της απάτης , της διαφθοράς ,των σκανδάλων, των μικρών και μεγάλων φοροφυγάδων, της ανοησίας,της στρατιάς των ανέργων και των αστέγων, αυτού του παραλόγου κράτους τους οποίους και αυτούς τους φτωχούς φορολογούν ,όπως τα άνεργα παιδιά μας , εμάς τους διαλυμένους συνταξιούχους , και τη μεσαία τάξη η οποία είναι ήδη σε κωματώδη κατάσταση ,γιατί μειώνεται το εισόδημα και αυξάνονται οι φόροι.

Είναι ένα μνημονιακό πολιτικό σύστημα με μια πολιτική αντιπαλότητα ενός νέου άγνωστων ιδεολογικών στοίχων διπολισμού του πολιτικού συστήματος, και με μικρούς πολιτικούς μπαλαντέρ χωρίς ιδεολογία, άλλα που χαρακτηρίζονται ως υποομάδες της δημοκρατίας μας προτείνοντας με υποκρισία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας …αφού ο ένας δεν μιλάει στον άλλον και το μεγαλύτερο χρόνο βρίζονται. Έτσι καλό βολεμένοι πολιτικοί όλων των αποχρώσεων έχουν την οικονομική τους δυναμική όπως δηλώνουν στο πόθεν έσχες.

Επομένως ο χορτάτος πως να καταλάβει τον πεινασμένο, και το μόνο που λένε και οι δεξιοί και οι αριστεροί στο λαό είναι υπομονή. Η υπομονή μετά από τόσα χρόνια έγινε αρρώστια και θανατώνει κοινωνικές ομάδες και οδηγεί τους νέους στη μετανάστευση. Εφαρμόζεται σήμερα η πολιτική των διαπραγματεύσεων, των σεναρίων και σκληρών μέτρων της αοριστολογίας του εγωισμού ,του μίσους .της υποκρισίας των υποσχέσεων , του ψέματος , της υποτέλειας και της εθελόδουλης δάνειο εξάρτισης έτσι ώστε με δανεικά να πληρώνουμε τα δανεικά και επομένως να μη γνωρίζει ο πολίτης ποιος από τους πολιτικούς αρχηγούς λέει πότε αλήθεια , και πότε ψέματα……έχουμε βουλιάξει πλέον στα βοθρολύματα της πολιτικής.

Πάντως η πραγματικότητα είναι ότι μας κυβερνούν μαζί με τους Δανειστές μας αφού έχουν υπογράψει δεσμευτικές συμφωνίες ….όλο το πολιτικό μας σύστημα του λεγόμενου Ευρωπαϊκού τόξου και πρέπει να εφαρμόσουν για να μας αξιολογήσουν για να πάμε μπροστά. Η θεωρεία της Λιτότητας εφαρμόζεται πειραματικά στη χώρα μας χωρίς αξιόλογα αποτελέσματα ώστε να οδηγεί αυτό το σύστημα σε αδιέξοδα και τη χώρα σε παρακμή και δυστυχία. Είναι πολιτική δυσοσμία γιατί ο ένας Αρχηγός λέει τον άλλο ‘’Εφιάλτη' και άλλος τον αποκαλεί επικίνδυνο και παράλληλα ανίκανο και ανήθικο Πολιτική αντιπαράθεση υψηλού εθνικού διαμετρήματος και εθνικής υπερηφάνειας Ενώ στο κοινοβούλιο…….. βουλιάζουν και πνίγονται μέσα στα πολιτικά βοθρολύματα που δημιούργησαν ο κ. Πολάκης και ο κ. Γεωργιάδης τους οποίους πολλές φορές μιμούνται και άλλοι ώστε να προκαλούν αηδία και αδιαφορία εις τους πολίτες …

Επίσης ο πολιτικός λόγος πολλών πολιτικών παπαγάλων, η πολιτική αντιπαράθεση, και το πολιτικό υβρεολόγιο τώρα πλέον ίσως και η διακυβέρνηση της χώρας γίνεται με το twitter και το face book. Τέλος στη τηλεόραση τα πολιτικά πάνελ είναι αστεία. Έτσι πολλές φορές ακούγοντας αυτούς τους περίεργους πολιτικούς στη τηλεόραση και στη Βουλή νομίζω ότι μας κυβερνούν εξωγήινοι Πολλές φορές ντρέπομαι γιαυτό το πολιτικό μπουλούκι της τηλεόρασης οι οποίοι λένε κάθε μέρα τα ίδια πολιτικά σενάρια αλλά και τα ίδια στη βουλή που αποπνέει πολιτική δυσοσμία προάγει το πολιτικό και ανθρώπινο μίσος ενώ διαμορφώνει εμφύλιο- πολεμικό κλίμα σε κοινωνία πολιτικών κανιβάλων, ενώ έχει μηδενίσει κάθε πολιτική ιδεολογία η οποία συνοδεύεται με την προχειρότητα και,την κουτσομπολίστικη πολιτική ενημέρωση από επιλεγμένους ψυχάκιδες πολιτικούς ,Δημοσιογράφους, ειδικούς δικηγόρους , εργατολογους, φοροτεχνικούς εγωιστές σοβαρούς αστείους , παντογνώστες, σκυψομεσάκηδες- μονοκόμματοιυς γλήφτιδες κόλακες βολεψάκιδες , παρατρεχάμενοι και θεσιθήρες , που κυνηγάνε να πάρουν κομμάτι από την πίτα της εξουσίας.

Αυτοί και πολλοί άλλοι φαίνεται υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν και σήμερα στη πολιτική ζωή του τόπου μας και επομένως σε κάθε παράταξη τα δείγματα των οποίων βλέπουμε καθημερινά στη τηλεόραση και τα οποία συνεχώς με τη ακατάσχετη πολιτική πολυλογία μας τρελαίνουν. Αυτοί προκαλούσαν και προκαλούν το κοινό αίσθημα και υποβάθμιζαν και υποβαθμίζουν το κομματικό και κυβερνητικό έργο προς τους πολίτες και όπως αποδεικνύεται η δολοπλοκία κινείται έξω από τοπικά και χρονικά όρια είναι διαχρονική διάχυτη και σύμφυτη με την εσωτερική επιθυμία όσων διψούν για χρήμα και εξουσία και φαίνεται ότι είναι πολλοί.

Το πολιτικό σύστημα δεν έχει ιδεολογία , στερείται σοβαρότητα και δημιουργικό πολίτικο λόγο για προγραμματισμό παράγωγη και ανάπτυξη. Τέλος έχει αποδειχθεί ότι πολλοί από αυτούς τους περιφερόμενους πολιτικούς ,δήθεν δια ενημέρωση των πολιτών στα κανάλια κάθε μέρα είναι Μάγκες στο γυαλί και κότες με λειρί ‘η και χωρίς λειρί στη Βουλή. Είναι φαρσοκωμωδία στα όρια του γελοίου ώστε να προκαλούν γέλια όταν η αντιπολίτευση θίγει και ότι ταπεινώθηκε η εθνική μας υπερηφάνεια από την επιστολή υποταγής του Τσακαλωτου κάνοντας ότι δεν γνωρίζει ότι μας έχουν σκλαβώσει με τα προγράμματα σωτηρίας και αυτοί τα προηγούμενα χρόνια !! Επόμενος γιατί αυτές οι εθνικές κοκορομαχίες γιατί τώρα κατάλαβαν ότι είμαστε υποταγμένοι και μας έχουν ξεπουλήσει ξεφτιλίσει και αυτοί στους δανειστές. Ξεχάσαμε ότι κατά το παρελθόν πρωθυπουργός έλεγε ότι κυβερνά ένα διεφθαρμένο λαό …που ήταν τότε οι εθνικές άξιες και κυρίως η πολιτική αξιοπρέπεια. Αυτά τα έχουν δυστυχώς παραχωρήσει με την ιλιγγιώδη ταχύτητα της πολιτικής ανικανότητας όλο το πολιτικό σύστημα των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων εδώ και επτά χρόνια.

Δυστυχώς η δυσοσμία είναι επικίνδυνη για τη κοινωνία ,γιατί ξεχείλισαν οι πολιτικοί βόθροι και μας έχουν πνίξει στη λάσπη του ψέματος της αλαζονείας και του λαϊκισμού με αυτή την πειραματική πολιτική των μνημονίων. Είναι η δυσοσμία της πολιτικής των μνημονίων της παράνοιας, της παθολογικής λιτότητας και της πολιτικής σύγχυσης ,του αδιεξόδου στα πλαίσια των συμφωνιών με τους δανειστές μας. Ζούμε πλέον σε μια τέλεια σκλαβιά στην ελευθεριά…. της ευρωπαϊκής ένωσης ,και στη δικτατορία του χρήματος , των αγορών και των τραπεζών της μακροχρόνιας μνημονιακής δουλείας, είναι ένα περιβάλλον που θυμίζει στρατόπεδο συγκέντρωσης μιας κατοχικής περιόδου , είναι πλέον ένα μολυσμένο κοινωνικό περιβάλλον για εμάς τους απλούς πολίτες που ζούμε χωρίς όραμα χωρίς ελπίδα και αισιοδοξία χωρίς κοινωνική προστασία και πρόνοια γιατί οι προσπάθειες κάθε κυβέρνησης ελέγχονται από τους δανειστές μας και είμαστε υπό επιτήρηση ίσως …… και μέχρι το 2060.

Γενάρης 2017

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018