Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Απόψεις>>Πολιτικό σύστημα σε παρανοϊκή περίοδο - Σε εθνική κατάθλιψη οι πολίτες

the roots web banners 06

Πολιτικό σύστημα σε παρανοϊκή περίοδο - Σε εθνική κατάθλιψη οι πολίτες
29.10.2015 | 17:38

Πολιτικό σύστημα σε παρανοϊκή περίοδο - Σε εθνική κατάθλιψη οι πολίτες

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Απόψεις

Γράφει ο Θεόδωρος Ι. Μπαβέας

Έχω πανικοβληθεί, παρακολουθώντας πριν λίγο ως τηλεοπτικός-ασθενής, αυτής της χώρας, και έχοντας το συνταγματικό δικαίωμα της πληροφόρησης των ειδήσεων ,και της πολιτικής ενημέρωσης από τα ΜΜΕ / ΤV γιατί πιστεύω ότι μας τρομοκρατούν.

Νομίζω ότι ενημέρωση και τα ξεκατινιάσματα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης ,παλιών και νέων Μνημονιακών στα ΠΑΝΕΛ είναι προσωπικές αντιπαλότητες προσωπικού και πολιτικού μίσους με συνοδεία ανεξέλεγκτους και πολλές φορές με αρκετούς υπερόπτες δημοσιογράφους και κάθε μέρα τηλεοπτικούς παλιούς και νέους πολιτικούς βρικόλακες,οικονομολόγους, σοφούς εργατολόγους, φοροτεχνικούς, λειτουργούς της ενημέρωσης ,οι οποίοι με φοβίζουν και πολλές φορές με διασκεδάζουν,γιατί από το πρωί στη τηλεόραση βλέπουμε και ακούμε κατά 70% μονόλογους και διάλογους παρανοϊκούς Ελπίδα όραμα και προοπτική για το μέλλον δεν μας μεταδίδουν όλα είναι μαύρα γιατί έρχεται καταστροφή.

Τέλος οι μικροεπιχειρηματίες οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι είναι σχεδόν πεθαμένοι και οι άλλοι σε εθνική κατάθλιψη.... πριν την αυτοκτονία.

Και ο καλοπληρωμένος δημοσιογράφος λοιπον ούρλιαζε πριν λίγο,στη τηλεόραση αλλά και οι περισσότεροι παντογνώστες δημοσιογράφοι σεναριολόγοι μας πυροβολούν καθημερινά μεταφέροντας με το δικό τους τρόπο τα πολεμικά ανακοινωθέντα από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, Ο πόλεμος κατά των αμάχων σε εξέλιξη ...και μας ενημερώνουν .

Ο αργός θάνατος των ΕΛΛΗΝΩΝ ο Κατρουγκαλος θέλει το αίμα των συνταξιούχων ,έρχονται θυελλώδης καταιγίδες στη φορολογία , αίμα θέλει το ΔΝΤ .Δολοφονούν τους συνταξιούχους ,λεηλατούν τη διαλυμένη κοινωνία δέος και σοκ στη κοινωνία και άλλα .....ποιος ομως θα μας προστατεύσει ?? Το τι ακούγετε ... είναι ακατάλληλο για παιδιά και συνταξιούχους !!!...Ο Ρωμανιας γυρίζει από το πρωί στα κανάλια και εκεί που δεν είναι ο Μητρόπουλος και διάφοροι άλλοι ...είναι εργατολόγοι και φοροτεχνικοί πρώτης ενημέρωσης .Ο Ρωμανιας λέει για τους αντισοφούς και ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει , και ότι δεν ξέρει τι κάνει ο Υπουργός εργασίας !! ενώ ο χειμαρρώδης Μητρόπουλος λέει για συντριβή του ασφαλιστικού και καταστροφή του κοινωνικού κράτους από αριστερή κυβέρνηση .ΑΝΤΕ εσύ ο γέρος και γρια να καταλάβεις σε τι παραφροσύνη μας έχουν οδηγήσει...και τι παράνοια έχει εξαπλωθεί στη κοινωνία μας Αυτά όλα είναι τηλεοπτικά θρίλερ τρόμου και φόβου σε μια Δημοκρατία της Δικτατορίας γιατί το πολιτικό σύστημα είναι άρρωστο ,αφού κάνουν ότι θέλουν με εντολή μόνο τα προαπαιτούμενα για τη δόση ζωής του δανειακού μνημονίου ή προγράμματος ολα χωρίς τη θέληση του λαού ,αφού είμαστε δέσμιοι στους δανειστές μας Εδώ και αρκετά χρόνια είμαστε σε κατοχική περίοδο εν μεσώ ευρωπαϊκής Δημοκρατίας ,όχι μόνο χρεοκοπημένοι αλλά και σκλαβωμένοι και το πολιτικό σύστημα σε σύγχυση και διχασμό προσωπικότητάς ,.....

Έτσι νοιώθω εγώ ο οποίος γεννήθηκα πριν το 1940... Τότε με την έναρξη του πολέμου αντισταθήκαμε εκεί πολεμήσανε ,είπαν ΟΧΙ στους Γερμανούς και Ιταλούς Άκουσα και είδα το πατέρα μου 40 χρόνων να είναι επίστρατο ,και νέος χωροφύλακας το 22 στη Σμύρνη και άλλα πολλά φρικτά γεγονότα των κατακτητών .. πολλοί σκοτώθηκαν 7000 χιλιάδες στη Αλβανία που ακόμα δεν τους έθαψαν ....και όμως τιμούμε τους ήρωες !!!...ενώ είχαμε δοσίλογους και μαυραγορίτες Σε λίγα χρόνια οι επόμενες γενιές θα τιμούν τα θύματα αυτού του οικονομικού μνημονιακού πολέμου ,ενώ σήμερα έχουμε μικρούς και μεγάλους φοροφυγάδες και πλούσιους ολιγάρχες με σκάνδαλα και διαφθορά ,Ένας πόλεμος ο οποίος δεν έχει τέλος , όπου το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ, και το 80 % του πολιτικού συστήματος είναι υπόδουλοι στην ευρωκυριαρχία των Γερμανών Ενώ σήμερα το μεταναστευτικό είναι ντροπή για τον πολιτισμένο κόσμο Δυστυχώς δεν υπάρχει κράτος έτσι λένε και οι δανειστές μας Το κράτος είναι ένα πολιτικό θέατρο εις το οποίο το πολιτικό σύστημα είναι ένας θίασο σκιών και οι πολίτες είναι αριθμοί δισεκατομμύρια, μέτρα, μόνο δάνεια τόκοι ισοδύναμα ομόλογα ,ρήτρες και άλλα παράγωγα του χρήματος, και κυρίως τα παρανοϊκά προαπαιτούμενα , ενώ καθημερινά τα κανάλια σε παράθυρα μας δείχνουν ευρώ να τα μετράνε ,με πακέτα Ευρώ ,να τα τυπώνουν ,και να γεμίζουν κουβάδες κέρματα ...φάτε μάτια ψάρια, τώρα τι νόημα έχει αυτή η σκηνοθεσία μάλλον είναι συνακόλουθο της παράνοιας που έχει το πολιτικό σύστημα με τις αηδιαστικές φιγούρες των ανίκανων πολιτικών και των άλλων τηλεοπτικών συγκυβερνούντων.

Δημοκρατία είναι είναι το μεγαλείο του πολιτικού συστήματος αφού εκλέγει εκπροσώπους και συμμετέχει ο κυρίαρχος λαός Είναι το κοινωνικό περιβάλλον ισονομίας και δικαιοσύνης, εις το οποίο ζεις ελεύθερα εργάζεσαι και ευημερείς και αυτό το οποίο δημιουργείς και ομιλείς και δεν ενοχλεί το συνάνθρωπο σου .Δημοκρατία σημαίνει σωστό πολιτικό σύστημα όχι σε παραφροσύνη και σύγχυση ,εννοούμε να γίνονται εκλογές για να υπάρχει αυτοτελής και αυτοδύναμη κυβέρνηση ,πρώτα για τους πολίτες . Δημοκρατία είναι γνωστό ότι είναι η ελευθερία της σκέψης και του λόγου, και πραγματική Δημοκρατία υπάρχει όταν σε ένα Κράτος έχει κατοχυρωθεί Υγεία, Ελευθερία, παιδεία.

Δυστυχώς οι εκπρόσωποι των πολιτών δεν έχουν πια ιδεολογίες σε μεγάλα και μικρά κόμματα είναι μέσα στο λαβύρινθο του Ευρώ σε σκληρό μνημονιακό πλαίσιο από σίδερο φτιαγμένο από τους δανειστές μας ,ώστε δεν υπάρχει ελεύθερη πολιτική βούληση και αυτοδύναμο οικονομικά και κοινωνικό κράτος Σήμερα οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από την βιολογική φθορά και την απαράδεκτη συμπεριφορά της πολιτείας, ένα κράτος αφιλόξενο άστοργο βάρβαρο φοροεισπρακτικό για τον πολίτη για τους νέους και για την τρίτη ηλικία χωρίς αξιοπρεπή διαβίωση και εισόδημα πείνας, με αποτέλεσμα διάφορα προβλήματα επιβίωσης, ώστε να προκαλούνται διαταραχές στην ψυχοσωματικής τους υγεία ,από τα σκληρά μνημονιακά μέτρα με τις περικοπές των συντάξεων ,την επιβολή πολλών φόρων και με σοβαρά προβλήματα στην πρόνοια και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με αποτελέσματα να οδηγούνται στην εξαθλίωση την φτώχεια και στην κατάθλιψη και στην αυτοκτονία Επομένως αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να ζήσουν στην υποσχόμενη ανάπτυξη !! μετά την δευτέρα παρουσία χωρίς μνημόνια.

Οκτώβριος 2015

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel